Quantcast
Disney+

Disney+ toont trailer van LAUNCHPAD: een collectie van verschillende kortfilms

Disney+ heeft zonet de trailer van LAUNCHPAD vrijgegeven, een collectie van zes kortfilms. De filmmakers hebben allemaal een verschillende achtergrond en werden geselecteerd uit 1100 Amerikaanse kandidaten. De kortfilmcollectie is vanaf 28 mei te streamen op Disney+.

LAUNCHPAD toont zes verschillende verhalen, met elk een andere achtergrond. Elke filmmaker kon rekenen op de hulp van een filmmaatschappij van Disney zoals: Disney+, Lucasfilm, Marvel Studios, Pixar, Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Studios Motion Picture Production. De films zullen te zien zijn onder het thema Ontdek. Elke filmmaker toont een ander verhaal met een andere achtergrond.

“De eerste groep van kortfilms van deze zes begaafde filmmakers was adembenemend. Ze zijn ontroerend, provocerend en vermakelijk. De films geven elk een uniek perspectief op het Amerikaanse leven van vandaag. Daarnaast komen er ook enkele levenslessen aan bod. Ik kijk ernaar uit om een nieuwe groep filmmakers te verwelkomen voor ons volgende seizoen van Disney’s LAUNCHPAD.”

Mahin Ibrahim (Hoofd van Disney’s Diversity & Inclusion)

Ontdek hieronder de trailer van LAUNCHPAD:

Disney maakte ook reeds bekend dat de kortfilmreeks een tweede seizoen krijgt onder het thema Connectie. Elke filmmaker kan zich inschrijven via deze link.

Launchpad, vanaf 28 mei 2021 te streamen op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten