Quantcast
Film

Dit is de Vlaamse stemmencast van Ron’s Gone Wrong

The Walt Disney Company heeft de Vlaamse stemmencast bekendgemaakt van de nieuwe sciencefiction animatiefilm Ron’s Gone Wrong van 20th Century Studios. Acteur en K2 zoekt K3-kandidaat Remi De Smet spreekt de stem in van hoofdpersonage Barney, aangevuld door Steven Van Herreweghe (Barney’s vader) en Maarten Vancoillie (B-Bot).

Ron’s Gone Wrong vertelt het verhaal van de sociaal onhandige middelbare scholier Barney. Hij is ook het laatste kind in de stad dat een ‘Beste Vriend’ uit ‘de Doos’ krijgt, een robotmaatje en de nieuwste trend op de markt. Als Barney een ‘Beste Vriend’ uit de doos ontvangt, maakt hij kennis met de robot Ron. Er is echter één probleem: Ron functioneert heel slecht en dus probeert Barney hem te leren hoe hij een mens moet zijn.

Vlaamse stemmencast: Remi De Smet (Barney), Steven Van Herreweghe (Barney’s vader), Maarten Vancoillie (B-bot), Sam De Bruyn (Andrew), Isabelle Van Hecke (Donka), Joffrey Anane (Marc), Andres Vercoutere (Rich) en Melanie Mertens Polak als Savannah.

In de film horen we ook nog de stemmen van Aaron De VeeneCathy PetitDimitri VerhoevenDitte JaspersEva MertensGerben TuerlinckxGerdy SwennenJasper PublieJo LeyersJohan De PaepeJolijn AntonissenKarina MertensKen VerdoodtLander SeverinsLotte VillaysMaja Van HonstéMarie WuytsPieter Jan De PaepeTommie Van DoorenXavier SolMauricio Pérez Castillo en Marco Antonio Gtz.

“Een film als Ron’s Gone Wrong inspreken is denk ik voor elke stemacteur een grote eer. Als kind liet ik me al helemaal meevoeren in die prachtige werelden die in zo’n films gecreëerd worden. De rol van Barney was een uitdagende en mooie rol om in te spreken. Ik hoop dat het publiek even hard geniet van deze prachtige film als ik deed in de studio.”

Remi De Smet

De regie is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Griet De Wolf.

Ron’s Gone Wrong, vanaf woensdag 20 oktober in de cinemazalen.

Toon meer

Gerelateerde berichten