Quantcast
Disney+

Dit zie je in april 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in april voor ons in petto heeft.

Big shot – vrijdag 16 april 2021

Nadat de opvliegende basketbalcoach Marvyn (John Stamos) wordt weggewerkt bij de NCAA, krijgt hij een nieuwe kans als coach op een elitaire middelbare privéschool. Hij ontdekt al snel dat hij het meeste kan bereiken bij de tieners door zich empathisch en kwetsbaar op te stellen — niet meteen de sterkste punten van de stoïcijnse coach. Door te leren hoe hij contact kan maken met zijn spelers, groeit Marvyn uit tot de persoon die hij altijd al hoopte te zijn. Dankzij hem leren de meisjes om zichzelf serieuzer te nemen en vinden ze hun draai op én naast het veld.

Earth Moods – vrijdag 16 april 2021

Earth Moods - © Disney+
Earth Moods – © Disney+

Earth Moods neemt kijkers mee op een unieke muzikale en visuele ervaring rond de wereld. De kijker reist mee naar blauwe gletsjers, droge woestijnen, weelderige regenwouden en bruisende metropolen – een uitnodiging om te ontsnappen aan de chaos van het dagelijks leven. Elke mood geeft het publiek de kans om te ontspannen en te resetten dankzij de wondermooie muziek en natuur.

Secrets of the Whales – donderdag 22 april 2021

Secrets of the Whales - © Disney+
Secrets of the Whales – © Disney+

Vier de Dag van de Aarde op 22 april en geniet van de wonderen van onze planeet met nieuwe National Geographic specials en adembenemende series op Disney+. Duik mee in de oceaan en verken de aarde vanuit je eigen zetel.

Academy Award-winnende filmmaker en ecoloog James Cameron, dompelt de kijker met Secrets of the Whales onder in het epicentrum van de walviscultuur. Diep onder water ontdek je van dichtbij de buitengewone communicatievaardigheden en ingewikkelde sociale structuren van vijf verschillende walvissoorten. Deze speciale serie richt met nieuwe wetenschap en technologie de camera op de walvissen terwijl ze levenslange vriendschappen sluiten, hun jongen leren over het erfgoed en de tradities van hun clans en diep rouwen om het verlies van dierbaren. De serie werd drie jaar lang gefilmd op 24 locaties over de hele wereld en trakteert op ongeziene beelden van de majestueuze dieren. 

Mickey Mouse Shorts – vrijdag 30 april 2021

Mickey Mouse Shorts - © Disney+
Mickey Mouse Shorts – © Disney+

In deze reeks van korte cartoons komt Mickey Mouse in doldwaze situaties terecht. In elke aflevering reist Mickey naar een andere hedendaagse locatie, zoals Santa Monica, New York, Parijs, Beijing, Tokyo, Venetië en de Alpen. Daar belandt Mickey telkens in een knotsgek avontuur waarbij de grappen elkaar aan een sneltempo opvolgen. Er komen ook hartverwarmende en heldhaftige momenten aan bod terwijl Mickey samen met zijn vrolijke partners — Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto — de wereld verkent.

Assembled: The Making of The Falcon and the Winter Soldier – vrijdag 30 april 2021

Assembled: The Making of The Falcon and the Winter Soldier - © Disney+
Assembled: The Making of The Falcon and the Winter Soldier – © Disney+

Assembled: The Falcon and the Winter Soldier geeft je een blik achter de schermen van deze krachtige, populaire serie.

Disney+ is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Star voor april via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten