Quantcast
Disney Star

Dit zie je in april 2021 op Star van Disney+

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in april voor ons in petto heeft.

Nieuwe series op Star deze maand

High Fidelity – vrijdag 2 april 2021

High Fidelity - © Disney+
High Fidelity – © Disney+

Deze serie is geïnspireerd op de roman van Nick Hornby en de gelijknamige Touchstone-film. Dit keer wordt het verhaal vanuit een vrouwelijk perspectief verteld. Zoë Kravitz kruipt in de huid van de ultieme muziekfan – ze heeft een eigen platenwinkel en is bezeten door popcultuur en hitlijsten. Ze brengt een vrouwelijke versie van het personage dat in de film werd gespeeld door Cusack en praat rechtstreeks tegen de camera als ze vertelt over haar vorige relaties.

Dollface – vrijdag 9 april 2021

Dollface - © Disney+
Dollface – © Disney+

Nadat haar vriend hun jarenlange relatie verbreekt, moet Jules (Kat Dennings) met haar eigen verbeelding omgaan en probeert ze de band met haar vriendinnen te lijmen. Met in de hoofdrollen ook Brenda Song, Shay Mitchell, en Esther Povitsky.

Solar Opposites seizoen 2 – vrijdag 9 april 2021

Solar Opposites - © Disney+
Solar Opposites – © Disney+

Solar Opposites, van Justin Roiland en Mike McMahan (Rick & Morty), gaat over een team van vier aliens dat net op tijd hun thuisplaneet kan ontvluchten voor die explodeert. De vier komen in een instapklaar huis terecht in een rustig Amerikaans dorpje. Is de aarde nu smerig of net spectaculair goed? De meningen zijn verdeeld. Korvo (Justin Roiland) en Yumyulack (Sean Giambrone) zien vooral de vervuiling, de consumptiemaatschappij en de menselijke zwakheid. Maar Terry (Thomas Middleditch) en Jess (Mary Mack) zijn helemaal verzot op de mensen met hun tv’s, fastfood en andere leuke dingen. De missie van dit gekke kwartet? Pupa beschermen, de levende supercomputer die op een dag zal evolueren naar zijn ware gedaante, iedereen zal verslinden en de aarde zal terravormen. Seizoen twee van Solar Opposites wordt grootser, hilarischer en tegendraadser dan ooit.

Criminal Minds seizoen 1 tot 14 – vrijdag 16 april 2021

Criminal Minds - © Disney+
Criminal Minds – © Disney+

Zet je schrap voor een politiedrama dat volledig focust op de crimineel, niet op de misdaad. Jason Gideon werkt samen met de Behavioural Analysis Unit van de FBI, een eliteteam van profilers. Gideon is nog niet helemaal de oude na een zenuwinzinking door een vorige zaak en krijgt hulp van een eclectisch team dat via psychologische analyses en gedragsprofilering de meest verwrongen criminele geesten van het land probeert te begrijpen.

American Dad seizoen 15 – vrijdag 16 april 2021

Stan Smith is de pater familias van een Amerikaans gezin in deze geanimeerde sitcom. Het volledige gezin wordt stevig op de proef gesteld wanneer Stan dezelfde drastische maatregelen van zijn CIA-job ook thuis doorvoert. Door zijn machogedrag en zijn hunkering naar de American dream ziet hij vaak niet hoe hard hij de bal misslaat.

Fosse/Verdon – vrijdag 30 april 2021

Fosse/Verdon is een FX mini-serie over de relatie tussen Bob Fosse (Sam Rockwell) en Gwen Verdon (Michelle Williams). Dit duo was baanbrekend voor het Amerikaanse entertainment – maar betaalde daar een hoge prijs voor.

9-1-1 seizoen 3 – vrijdag 30 april 2021

9-1-1 - © Disney+
9-1-1 – © Disney+

In dit derde seizoen worden de hulpverleners opgeroepen na een gigantische tsunami in Santa Monica. Buck, die vorig seizoen gewond raakte tijdens het werk, vindt het moeilijk om zijn plaats in het team terug te vinden. Athena denkt ondertussen terug aan hoe ze politieagent werd terwijl een groot mysterie ontrafeld wordt.

Nieuwe films op Star deze maand

Can You Ever forgive Me? (2018) – vrijdag 9 april 2021

In Can You Ever forgive Me? schittert Melissa McCarthy als Lee Israel, bestsellerauteur van biografieën van beroemde mensen (en grote kattenliefhebber.) In de jaren zeventig en tachtig pende ze de levens neer van onder andere Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Maar op een dag kan ze geen uitgever meer vinden en lijkt haar stijl passé. Ze besluit dan maar om haar talent te gebruiken voor bedrog, aangemoedigd door haar trouwe vriend Jack (Richard E. Grant).

The Big Year (2011) – vrijdag 16 april 2021

Steve Martin, Jack Black en Owen Wilson staan op een tweesprong: de ene zit midden in een midlifecrisis, de andere in een late-life crisis en de derde in een ver van normale “no-life crisis”. David Frankel, de regisseur van The Devil Wears Prada en Marley & Me, brengt een gesofisticeerde komedie over drie bevriende rivalen die alle verplichtingen en verantwoordelijkheden beu zijn. Ze besluiten om een jaar lang hun dromen te volgen. Zet je schrap voor een reis door het hele land vol wilde, levensveranderende avonturen.

Joy (2015) – vrijdag 16 april 2021

Joy is het wilde verhaal van vier generaties met in het middelpunt Joy (Jennifer Lawrence) die een zakenimperium opricht en leidt als een echte matriarch. Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en vervlogen liefde spelen een rol in deze intense, emotionele en menselijke komedie. De film gaat over het leiden van een familie en een bedrijf, in een genadeloze commerciële wereld. Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden, binnen én buiten de familie. Joy’s kracht en grenzeloze verbeelding zijn haar grootste bondgenoten in deze woelige tijd.

Bad Times at the El Royale (2018) – vrijdag 16 april 2021

Zeven onbekenden, elk met een groot geheim, komen elkaar tegen in El Royale, een vervallen hotel met een duister verleden in de buurt van Lake Tahoe. Tijdens een noodlottige nacht krijgt ieder van hen een laatste kans om alles goed te maken … voordat de hel losbarst.

X-Men: Dark Phoenix (2019) – vrijdag 23 april 2021

Een levensgevaarlijke missie in de ruimte wordt Jean Grey (Sophie Turner) bijna fataal. Ze absorbeert een kosmische entiteit die haar transformeert in een van de krachtigste mutanten ooit. Wanneer ze terug op aarde is, worstelt ze met haar immense gaven, maar het lukt haar niet om de kracht die in haar borrelt te bedwingen. Jean verliest alle controle en verwondt de mensen van wie ze het meest houdt. Haar gedrag verscheurt de X-Men en schudt hen grondig door elkaar, net wanneer de helden de strijd moeten aangaan met hun gevaarlijkste vijand ooit.

Glee: The 3D Concert Movie (2011) – vrijdag 30 april 2021

Glee, de hyperpopulaire serie die jong en oud verbindt en miljoenen kijkers inspireerde om hun innerlijke Gleek te omarmen brengt nu The 3D Concert Movie. Daarin ontdek je de personages, de muziek en de magie op een volledig nieuwe manier. Duik helemaal in het verhaal en geniet van de spectaculaire 3D-vertoning.

En verder

2 april:
Cinderella Man
Alien 3

9 april:
Prometheus
I Think I Love My Wife

23 april:
Dodgeball
The Savages

30 april:
South Pacific
Father of the Bride
Father of the Bride II

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Disney+ voor april via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur