Quantcast
Kids

Dit zie je in augustus 2021 op Disney Channel

Disney Channel is een deel van The Walt Disney Company en zendt films en series uit voor kinderen en tieners van zes tot en met zestien jaar. De zender wordt wereldwijd uitgezonden in verschillende talen.

Ontdek hieronder de nieuwigheden in de maand augustus:

The Secrets of Sulphur Springs: nieuwe afleveringen

In The Secrets of Sulphur Springs, verhuizen Griffin Campbell en zijn familie naar het oude Tremont Hotel in de stad Sulphur Springs. De hele stad denkt dat het spookt in het hotel door de geest van Savannah, een meisje dat 30 jaar geleden verdwenen is.

Als Griffin en zijn nieuwe beste vriendin Harper proberen uit te zoeken wat er met haar is gebeurd, vinden ze een portaal waarmee ze terug in de tijd kunnen reizen. Daar ontdekken ze dat de oplossing van het mysterie ligt bij het ontmoeten van Griffins eigen vader.

The Secrets of Sulphur Springs, elke zaterdag en zondag om 19.30 uur op Disney Channel.

Summer Camp: nieuwe afleveringen

De tweeling Booker en Nia en hun beste vriendin Tes, zijn klaar om aan de middelbare school te beginnen.Terwijl de tieners zich een nieuw gevoel van onafhankelijkheid voorstellen als eerstejaars van Carver High, moet Levi zich aanpassen aan de middelbare school zonder zijn goede vrienden.

Raven en Chelsea moeten daarnaast accepteren dat hun kinderen opgroeien, terwijl ze hun life coaching- en modebedrijf beheren. Booker’s blik op de toekomst zorgt voor avonturen in hun huishouden. Net als zijn moeder ziet hij genoeg om de toekomst te veranderen, wat vaak leidt tot hilarische problemen en kleine ongelukjes.

Summer Camp, elke zondag om 10.00 uur op Disney Channel.

Zomerochtend: marathon

Tijdens de Zomerochtend marathon wordt elke ochtend een gevarieerd aanbod aan programma’s uitgezonden. Onder andere Phineas and Ferb en Milo Murphy’s Wet komen aanbod.

Zomerochtend: marathon, elke maandag t.e.m. vrijdag om 09.05 uur op Disney Channel.

Amphibia: nieuwe afleveringen

Anne en de Plantars verlaten het moeras en vertrekken naar de verre stad Nieuwtopia. Daar vinden ze een bijzondere muziekdoos vol geheimen. Tijdens hun reis zullen ze nieuwe, exotische locaties bezoeken, verborgen geheimen ontdekken en komen ze onverwachts oude bekenden tegen. Zal het Anne lukken om met haar kikkervrienden de mysteries van de muziekdoos te ontrafelen?

Amphibia, vanaf 28 augustus, elke zaterdag en zondag om 18.45 uur op Disney Channel.

Lees ook: Dit zie je in mei 2021 op Disney Channel

Toon meer

Gerelateerde berichten