Quantcast
Disney Star

Dit zie je in augustus 2021 op Disney+ Star

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in augustus voor ons in petto heeft.

Nieuwe series op Star deze maand

Rel: seizoen 1

Woensdag 4 augustus

Rel is een liefhebbende echtgenoot en vader die aan de West Side van Chicago woont. Hij ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn kapper en is dus zowel zijn vrouw als zijn vaste kapper kwijt. Rel krijgt steun van zijn beste vriendin, Brittany, zijn eigenzinnige jongere broer, Nat en zijn vader.

Nadat zijn kinderen met hun moeder naar Cleveland zijn verhuisd, moet Rel aan de moeilijke taak beginnen om zijn leven als lange-afstandsvader op te bouwen. Hij slaat halsoverkop terug aan het daten en wordt vaak het slachtoffer van zijn eigen overmoed. Hij blijft zoeken naar liefde, respect en een nieuwe kapper.

Besos al aire: miniserie

Woensdag 11 augustus

De 2-delige miniserie Besos al aire, is een emotionele, romantische komedie met een vleugje drama, waarin acht onderling verbonden verhalen over liefde in tijden van quarantaine worden verteld.

A Wilderness of error: docureeks

Woensdag 11 augustus

A Wilderness of Error is een vijfdelige documentaireserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van filmmaker en auteur Errol Morris, die ook zelf in de reeks is te zien. Wanneer legerchirurg van de United States Army Special Forces Jeffrey MacDonald naar de gevangenis wordt gestuurd, ontstaat er een uitdaging om de waarheid te achterhalen. Hij werd veroordeeld voor het doden van zijn zwangere vrouw en twee jonge dochters.

Ondertussen wordt er gespeculeerd dat MacDonald onschuldig is. Marc Smerling onderzoekt de ingewikkelde zaak opnieuw, in een poging de waarheid te achterhalen.

Black-Ish: seizoen 7

Woensdag 18 augustus

Dre is vastberaden om zijn gezin in contact brengen met hun culturele identiteit. Het resultaat is verschillende actuele onderwerpen, vanuit het perspectief van het gezin Johnson. Onder andere de pandemie, de verkiezingen, institutioneel racisme en de protesten voor sociale gerechtigheid en gelijkheid komen aanbod.

En verder…

11 augustus: 
Good Trouble Seizoen 1-2
The Fosters Seizoen 1-5

18 augustus:
Baghdad Central Seizoen 1
Un Homme D’Honneur Seizoen 1
Life in Pieces Seizoen 1-4
Beecham House Seizoen 1
Mr Inbetween Seizoen 1-2

25 augustus:
People Just Do Nothing Seizoen 1-5
Porters Seizoen 1-2
Body Of Proof Seizoen 1-3

Nieuwe films op Star deze maand

Titanic

Vrijdag 13 augustus

In Titanic schitteren de jonge Kate Winslet en Leonardo DiCaprio. De levens van de passagiers veranderen drastisch, wanneer het schip naar de bodem van de Atlantische Oceaan zinkt.

Walk The Line

Vrijdag 20 augustus

Golden Globe winnaars Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon spelen en zingen de hoofdrollen als Johnny Cash en June Carter. Walk The Line is een waargebeurd verhaal over de toewijding van een man aan zijn muziek en de grootste liefde van zijn leven.

Onder het hart

Vrijdag 27 augustus

Masha en Luuk, een gescheiden vader van twee, zijn smoorverliefd op elkaar. Er lijkt hun geluk niets in de weg te staan, tot Luuk ongeneeslijk ziek wordt.

En verder…

6 augustus:
Breakthrough
Black Widow (1987)
The Counselor
Broken Lizard’s Club Dread

13 augustus:
When in Rome 
Kingdom of Heaven
Blood Father
Murder on the Orient Express

20 augustus:
Confessions of a Shopaholic 
The Last King of Scotland
Hampstead
Homies
Paperman

27 augustus:
Wall Street (1987)
Wall Street: Money Never SleepsRomy and Michele’s High School Reunion
The Mercy
Una 

Lees ook: Dit zie je in juli 2021 op Disney+ Star

Toon meer

Gerelateerde berichten