Quantcast
Disney+

Dit zie je in augustus 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in augustus voor ons in petto heeft.

Nieuw op Disney+

Marvel Studios Legends

Nieuwe afleveringen vanaf woensdag 4 augustus

In Marvel Studios: Legends passeren alle helden en slechteriken de revue, die binnenkort te zien zijn in de langverwachte nieuwe shows. In de nieuwe afleveringen ontdek je meer over Captain America-personage Peggy Carter, The Avengers Initiative en de dievengroepering The Ravagers. 

Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D.: seizoen 7

Woensdag 4 augustus

Opgelet dit artikel bevat spoilers van Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D.

In het zevende seizoen van Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D gaan Coulson en de agenten van S.H.I.E.L.D. terug in de tijd en zitten ze vast in het New York van 1931. Terwijl de nieuwe Zephyr elk moment kan springen in de tijd, moet het team snel uitvinden wat er is gebeurd. Geen oplossing vinden is geen optie, want dat is een ramp voor het verleden, heden en de toekomst van de wereld.

Short Circuit: seizoen 2

Woensdag 4 augustus

Short Circuit is een experimenteel en innovatief programma, waarbij iedereen in de Studio een idee kan pitchen en geselecteerd kan worden om zijn eigen kortfilm te maken.

When Sharks Attack: seizoen 1

Woensdag 4 augustus

Van de Amerikaanse kustlijn tot exotische stranden over de hele wereld, is het aantal aanvallen van haaien de afgelopen halve eeuw verdrievoudigd. Veel van de aanvallen volgen elkaar snel op, op nieuwe en verrassende locaties, waaronder aan de Amerikaanse kust. When Sharks Attack onderzoekt onder andere wat de oorzaak is.

Marvel’s What If…?: seizoen 1

Woensdag 11 augustus

De nieuwe Marvel-reeks What If…? verandert belangrijke gebeurtenissen uit de films in de Marvel Cinematic Universe en creëert zo een multiversum met oneindig veel mogelijkheden. What If…? is geregisseerd door Bryan Andrews met AC Bradley als hoofdschrijver en bevat kenmerkende MCU-actie met een eigenaardige twist.

Diary of a Future President: seizoen 2

Woensdag 18 augustus

Het tweede seizoen van Diary of a Future President toont hoe de Cubaans-Amerikaanse, toekomstige wereldleider Elena Cañero-Reed het eerste middelbaar overleeft. Deze coming-of-age-serie en familiekomedie vertelt aan de hand van Elena’s dagboek hoe zij zich door haar middelbare schooltijd worstelt, met al zijn ups en downs en hoe ze haar haar eerste stappen zet om de toekomstige president van de VS te worden.

Growing Up Animal: docureeks

Woensdag 18 augustus

Growing Up Animal is een docureeks over de avonturen van babydieren, van de veilige omgeving van de baarmoeder tot de onzekerheden rond geboorte en de eerste voorzichtige stapjes. Elke aflevering toont de onvoorstelbare transformatie van steeds een ander dier, vol verwondering en emotie. Growing up animal vertelt het magische verhaal van moederdieren en de drang van hun kleintjes om te overleven.

Miraculous world: Shanghai, De Legende van Ladydragon: reeks 2

Vrijdag 20 augustus

In de tweede reeks van Miraculous world, belanden Marinette en Adrien allebei in Shanghai, net op het moment dat een magisch sierraad in gevaar is. Ze worden geholpen door een lokale tiener en ook Havikmot komt tevoorschijn.

Woensdag 25 augustus

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van The Mandalorian seizoen 2.

In de finale van het tweede seizoen van Star Wars: The Mandalorian, was de verschijning van een jonge Luke Skywalker een van de grootste onthullingen en best bewaarde geheimen van de hooggeprezen serie tot nu toe. Het verhaal van de geavanceerde technologie die gebruikt werd om Luke terug te brengen, is het onderwerp van de making of van Star Wars: The Mandalorian, die vanaf woensdag 25 augustus is te zien op Disney+.

De Making of geeft een unieke kijk achter het maken van de finale van het tweede seizoen 2 en gaat ook dieper in op het samenwerkingsproces. Daarnaast krijgen we ook een inkijk in de grote druk en verantwoordelijkheid, die de filmmakers hadden om één van de meest belangrijke karakters uit de filmgeschiedenis terug te brengen.

Miraculous: verhalen over Ladybug & Cat Noir: seizoen 3

Woensdag 25 augustus

Ladybug & Cat Noir hebben nu meer krachten en superhelden in hun team om hen te helpen. Die komen goed van pas, want Havikmot heeft nu ook een handlanger, Mayura, die hem helpt bij zijn plannen.

Rapunzel voor altijd: film

Vrijdag 27 augustus

Wanneer iedereen zich verzamelt voor het koninklijk huwelijk van Rapunzel en Flynn is het koninkrijk in feeststemming. Wanneer Pascal en Max de gouden ringen verliezen, begint een uitzinnige zoektocht.

Cruella: film

Vrijdag 27 augustus

Deze nieuwe live-action film vertelt over het rebelse leven uit de jonge jaren van Cruella de Vil. De film speelt zich af tijdens de punkrockrevolutie in Londen in de jaren zeventig. De jonge oplichtster Estella (Emma Stone) is een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om beroemd te worden met haar creaties. Ze raakt bevriend met twee jonge dieven, waarmee ze samen een leven opbouwt in de straten van Londen.

Estella’s modetalent trekt de aandacht van Barones von Hellman (Emma Thompson), een angstaanjagende en elegante mode-legende. Door hun ontmoeting verandert Estella in de modieuze en op wraak beluste Cruella.

Cesar Milan: The Real Story: film

Vrijdag 27 augustus

In Cesar Milan: The Real Story volg je de opkomst van Cesar Millan van arme, illegale immigrant tot hondentrainer voor beroemdheden en internationale superster. De reeks geeft een inkijk in zijn wereld-voordrachttournee, als hij zijn televisieserie filmt in Spanje en wanneer hij duizenden honden met hun baasjes leidt op een grote bijeenkomst in Washington, D.C.

Lees ook: Dit zie je in juli 2021 op Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten