Quantcast
Televisie

Dit zie je in augustus 2021 op FOX

Op FOX ontdek je een uitgebreid aanbod aan buitenlandse films en series. FOXtv België is beschikbaar op: Proximus kanaal 65, Telenet kanaal 13, Orange kanaal 15 en Orange-app, Yellow Play-app, Scarlet kanaal 192 en TV Vlaanderen kanaal 21. Graag delen we de nieuwigheden voor de maand augustus en welke series er verder lopen.

Nieuwigheden

The Real Housewives of New York City: seizoen 9

Maandag 2 augustus

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van The Real Housewives of New York City.

Bethenny’s leven zit in de lift nu ze eindelijk gescheiden is, maar de vijandigheid van Ramona zou haar geluk kunnen verstoren. Ramona is volop aan het daten en laat de andere vrouwen zien hoe ze de aandacht van mannen kunnen trekken.

Sonja uit beschuldigingen over Dorinda’s prive-leven tot groot ongenoegen van Dorinda. Ondertussen is Carole vastbesloten om haar relaties met de andere dames te verbeteren. De nieuwe housewive Tinsley Mortimer voegt zich dit seizoen bij de vrouwen en is vastbesloten om haar oude glorie te herwinnen na enkele juridische problemen.

The Real Housewives of New York City, vanaf dinsdag 2 augustus, elke werkdag om 17.55 uur.

The Millionaire Matchmaker: seizoen 5

Maandag 2 augustus

The Millionaire Matchmaker volgt Patti Stanger bij het zoeken naar dates voor alleenstaande, rijke mensen. In elke aflevering gaan twee rijke singles op date met mogelijke partners, die door Patti worden uitgekozen. De reality-serie volgt daarnaast ook de vastberaden Stanger, terwijl ze het runnen van een klein bedrijf met veeleisende miljonair klanten, probeert te combineren met haar privéleven.

The Millionaire Matchmaker, vanaf dinsdag 2 augustus, elke werkdag om 16.05 uur.

Actie filmmaand

In augustus is het actie filmmaand op FOX. Ontdek hieronder het aanbod:

21 Jump Street & 22 Jump Street: dinsdag 3 augustus
Ben-Hur & The Magnificent Seven: dinsdag 10 augustus
RoboCop & RoboCop 2: dinsdag 17 augustus
RoboCop 3 & RoboCop: dinsdag 24 augustus

Filmmaand in augustus, elke dinsdag vanaf 20.35 uur een dubbele film op FOX.

Deze series lopen verder

Below Deck sailing yacht: seizoen 2

Woensdag 2 augustus

Bellow Deck Sailing Yacht keert terug met een nieuw seizoen aan boord van de Parsifal III. Samen met een volledig nieuwe bemanning vaart kapitein Glenn Shephard langs de kust van Kroatië. In seizoen twee zorgen nieuwe veiligheidsprotocollen ervoor dat de bemanning tussen de charters op de jacht moet blijven, wat zorgt voor veel drama onder de bemanning.

Below Deck sailing yacht, vanaf dinsdag 2 augustus, elke werkdag om 17.00 uur.

Get shorty: seizoen 2

Maandag 9 augustus

Get shorty is geïnspireerd op Elmore Leonard’s bestseller uit 1990. De reeks vertelt het verhaal van Miles Daly, die werkt voor een moordlustige criminele bende in Nevada. Hij is van plan een carrière switch te maken door filmproducer te worden en hoopt via Hollywood geld te kunnen witwassen. Daily raakt echter verzeild in ingewikkelde situaties.

Get Shorty, vanaf maandag 9 augustus, elke maandag een dubbele aflevering om 21.30 uur.

Code Black: seizoen 2

Donderdag 19 augustus

Code Black is een bloedstollend medisch drama dat zich afspeelt op de drukste spoedafdeling van Amerika. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat artsen en verpleegkundigen niet over de nodige middelen beschikken om de patiënten te behandelen, wat Code black wordt genoemd. In Center Stage, de afdeling waar de ernstigste gevallen worden behandeld, wordt het leven gemeten in seconden.

Code Black, vanaf donderdag 19 augustus, elke donderdag een dubbele aflevering om 21.30 uur.

The Walking dead: seizoen 11

Maandag 23 augustus

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van The Walking dead seizoen 11.

In het allerlaatste seizoen zien we hoe het verder gaat met de relatie tussen Negan en Daryl. Daarnaast maakt Maggie haar comeback in de finale van The Walking Dead.

The Walking dead: seizoen 11, vanaf maandag 23 augustus, elke maandag om 20.35 uur.


 

Toon meer

Gerelateerde berichten