Quantcast
Streamz

Dit zie je in augustus 2021 op Streamz en Streamz+

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in augustus voor ons in petto heeft. Alle films, series en docu’s op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Streamz en Streamz+

Fuck You Very, Very Much: seizoen 1 – zondag 1 augustus

Fuck You Very, Very Much volgt het onstuimige stadsleven van drie hippe dertigers, gespeeld door Frances Lefebure Evelien Bosmans en Daphne Wellens. Het trio leeft een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. De nieuwe reeks werd geschreven door Bert Scholiers, die samen met Jonas Govaerts de regie verzorgt. Malin-Sarah Gozin is executive producer van dienst.

An breekt met haar leven zoals het is en beslist om vanaf nu dag tot dag te leven, zonder plan. Ze dumpt haar partner, neemt ontslag en neemt zich voor alleen nog maar eerlijk te zijn tegen andere mensen en zichzelf. Haar nieuwe levensstijl kent al snel grote gevolgen.

Creepshow – woensdag 4 augustus

De Creepshow is voer voor de horrorliefhebbers. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1982 van George A. Romero, geschreven door Stephen King. Het eerste seizoen werd bedolven onder positieve reacties van critici en fans.

De Creepshow is een verzameling van akelige horrorverhalen die worden ingeleid door de stille Creepshow ghoul.

Obama: In Pursuit of a More Perfect Union – woensdag 4 augustus

Emmy winnende regisseur Peter Kunhardt brengt een uitgebreide studie van Barack Obama’s persoonlijke en professionele leven, waarbij hij inzoomt op zijn weg van senator voor Illinois tot 44ste president van Amerika. De Leidraad van de docureeks is Obama’s hoop op een inclusiever Amerika.

In de driedelige documentaire worden archief interviews en speeches uit Obama’s carrière samengebracht, met inzichten van verschillende politieke experten. Het eindresultaat is een denkoefening over de nationale identiteit van de Verenigde Staten van Amerika in het verleden en het heden.

Storm Lara: seizoen 1 – maandag 23 augustus

Storm Lara is een vierdelige dramareeks over alle fases van de liefde: pril geluk, de sleur van een lange relatie, jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Ella Leyers speelt de 32-jarige energieke Lara. Lara zoekt zowel in de liefde als in haar werk haar grenzen op. Wouter Hendrickx, Aïcha Cissé en Anemone Valcke vervoegen de cast.

Tot haar groot ongenoegen is radio-DJ Lara door haar omroep verbannen naar de nacht, waar ze plaatjes draait voor onder anderen eenzame taxichauffeurs en emotionele dronkaards. Door een mysterieuze beller in haar uitzending verandert een saaie doordeweekse nacht in een slopend psychologisch kat- en muisspel.

The Forgotten West Memphis Three: true crime documentaire – woensdag 25 augustus

In deze true crime documentaire onderzoekt podcast presentator Bob Ruff opnieuw de beruchte West Memphis Three-zaak. In 1993 werden de 8-jarige jongens Stevie Branch, Michael Moore en Christopher Byers op gruwelijke wijze vermoord. Ondanks het gebrek aan bewijs, werden drie tieners, Damien Echols, Jason Baldwin en Jesse Miskelly, veroordeeld voor de moord.

Ze werden ervan verdacht de jongens vermoord te hebben als deel van een satanisch ritueel. De tieners hielden echter vol dat ze onschuldig waren en in 2011 werden ze, na 18 jaar, vrijgelaten vanwege nieuw DNA onderzoek. Daardoor zou de moordenaar nog steeds op vrije voeten lopen.

Streamz+

Our Friend: film – woensdag 11 augustus

De dramafilm Our Friend vertelt het inspirerende en buitengewone waargebeurde verhaal van de familie Teague en hoe hun levens overhoop worden gehaald door Nicole’s hartverscheurende diagnose van terminale kanker. De film heeft een topcast, zoals: Dakota Johnson, Jason Segel en Casey Affleck.

Terwijl Matt’s verantwoordelijkheden als verzorger en ouder steeds overweldigender worden, biedt de beste vriend van het koppel, Dane, aan om te komen helpen. Als Dane zijn leven op pauze zet om bij zijn vrienden te blijven, blijkt de impact van deze levens veranderende beslissing groter en ingrijpender dan iemand zich had kunnen voorstellen.

The Singing Club: film – woensdag 18 augustus

Regisseur Peter Cattaneo inspireerde zich met dit komisch drama op een echt vrouwenkoor, samengebracht nadat hun partners in 2009 naar Afghanistan waren uitgezonden. De twee hoofpersonages in dit feel-good verhaal zijn Lisa en Kate, gespeeld door Sharon Horgan en Kristin Scott Thomas.

De vrouwen van enkele soldaten die in Afghanistan zitten, vormen een koor en groeien uit tot een wereldwijde sensatie.

Silk Road: film – woensdag 18 augustus

Deze meeslepende misdaadthriller, met Nick Robinson in de hoofdrol, is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en volgt de opkomst en ondergang van Silk Road, de beruchte darknet-site die een aardbeving teweegbracht op het World Wide Web. De jonge en gedreven Ross Ulbricht creëert de eerste ongereguleerde marktplaats van het internet.

Wanneer Silk Road uitgroeit tot een miljoenenpijplijn voor illegale drugs, komt Ross in aanvaring met Rick Bowden, een beruchte en gevaarlijk onvoorspelbare DEA-agent, die alles in zijn macht gebruikt om Rod te pakken.

Cosmic Sin: film – zaterdag 28 augustus

Bruce Willis en Frank Grillo spelen de hoofdrollen in dit nieuwe sci-fi avontuur, dat zich afspeelt in het jaar 2524, vierhonderd jaar nadat de mens de buitenplaneten begon te koloniseren. Gepensioneerd militair generaal James Ford wordt opnieuw in dienst geroepen, nadat soldaten op een afgelegen planeet worden aangevallen door een vijandige buitenaardse vloot.

De dreiging tegen de mensheid escaleert in een onvermijdelijke interstellaire oorlog. Generaal Ford werkt samen met generaal Eron Ryle en een team van elite soldaten, in een race om de dreigende aanval te stoppen voordat het te laat is.

The Human Voice: film – zaterdag 31 augustus

The Human Voice is een aangrijpende kortfilm, geschreven en geregisseerd door Pedro Almodóvar, met in de hoofdrol Tilda Swinton. De film is gebaseerd op het toneelstuk La Voix Humaine van de Franse toneelschrijver Jean Cocteau en is de eerste Engelstalige film van Almodóvar.

De dramafilm weerspiegelt de lockdown, wanneer een vrouw in de steek gelaten wordt door haar minnaar. Na een relatie van vijf jaar wordt ze door haar geliefde aan de kant geschoven. Op de dag voor hij gaat trouwen met zijn nieuwe vriendin, wacht ze wanhopig zijn telefoontje af. Dit wordt het laatste gesprek tussen het voormalige koppel.

Toon meer

Gerelateerde berichten