Quantcast
Thuis

Dit zie je in de voorlopig voorlaatste week van Thuis

Slecht nieuws voor de fans van Thuis, VRT heeft besloten om naar aanleiding van het coronavirus de opnames van de dagelijkse reeks Thuis voorlopig stil te leggen uit gezondheidsoverwegingen voor de cast en crew. Voor de komende weken zijn er nog voldoende afleveringen om Thuis te kunnen blijven uitzenden tot en met vrijdag 24 april. Wanneer de opnames terug opgestart worden, wordt nog bekeken. 

Hieronder kom je te weten wat er komende week gebeurt in Thuis.

Maandag 13 april 2020

Karin schopt verschillende mensen tegen de schenen. Nancy is ongerust wanneer Dieter na een avondje feesten nog niet thuis is gekomen. Sam geniet met haar gezin van een dagje aan zee en dat wekt verschillende emoties op bij Tim.

Dinsdag 14 april 2020

Marianne vangt een wanhopige Nancy op. Paulien maakt Kobe duidelijk dat ze geen gedoe wil op hun trouwfeest. Karin krijgt onverwacht bezoek. Tom is druk bezig met zijn toekomst. Ann heeft het niet gemakkelijk.

Woensdag 15 april 2020

Peter staat tegenover Karin. Judith merkt op dat Tom meer en meer kiest voor de belangrijke dingen in zijn leven. Thilly wordt door haar zus op haar plaats gezet. Viv laat Lowie staan en spreekt af met iemand anders. Adil heeft genoten van een leuk reisje.

Donderdag 16 april 2020

Tamara moet last minute op zoek naar een babysit voor Leo. Lowie en Adil hebben een bitse discussie, waarna Adil troost krijgt van Simonne. Een bespreking tussen Reinhilde en Karin eindigt op een sisser. Paulien heeft fijn nieuws voor Rosa.

Vrijdag 17 april 2020

Karin legt een verklaring af bij de politie. Nancy kan niet anders dan in spanning afwachten. Het is de grote dag voor Kobe en Paulien. Tamara en Bob gaan samen lekker iets eten. Peter moet een moeilijke boodschap brengen.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten