Quantcast
Streamz

Dit zie je in januari 2022 op Streamz en Streamz+

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in januari voor ons klaar heeft. Alle films, series en documentaires op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Streamz

Anne Boleyn – maandag 3 januari

Jodie Turner-Smith (‘Jett’, ‘Queen & Slim’) schittert als Anne Boleyn in deze nieuwe historische reeks. Anne Boleyn was koningin van 1533 tot 1536 en één van de meest beruchte vrouwen van Henry VIII, wat wel wat betekent als je weet dat hij er in totaal zes heeft gehad. De serie focust op de laatste maanden van haar leven, waarin ze beschuldigd wordt van verraad aan het koningshuis.

De cast wordt vervoledigd door, Paapa Essiedu (‘I May Destroy You’) als Anne’s broer, Mark Stanley (‘Game of Thrones’) als Henry VIII en Lola Petticrew (‘A Bump Along the Way’) als Anne’s rivale Jane Seymour. De serie is geschreven door Eve Hedderwick Turner (‘Alice Through the Looking Glass’) en de regie is in handen van Lynsey Miller (‘Deadwater Fell’).

De laatste maanden uit het leven van Anne Boleyn. Een blik op haar strijd met een patriarchale maatschappij, haar missie om de toekomst van haar dochter te verzekeren en op hoe ze er niet in slaagt om een mannelijke erfgenaam voort te brengen voor Henry.

Anna Boleyn, vanaf maandag 3 januari 2022 op Streamz.

Peacemaker – vrijdag 14 januari

In de HBO Max reeks ‘Peacemaker’ zien we hoe het verhaal van het DC-personage verdergaat na ‘The Suicide Squad’. We zien hoe het verhaal van het DC-personage verdergaat en duiken dieper in zijn leven en afkomst. De superheld, die ook door het leven gaat als Christopher Smith, gelooft dat hij er alles – maar dan ook echt alles – aan moet doen om vrede op aarde te brengen. Geweld schuwt hij daarbij niet.

Achter de camera staat James Gunn, regisseur van The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy. Het is de eerste tv-serie in het DC Extended Universe, maar zal vermoedelijk niet de laatste zijn.

Maak kennis met Christopher Smith, beter bekend als Peacemaker: een exptremistische moordenaar die obsessief op zoek is naar vrede. Hij vermoordt iedereen die in de wag staat van dat doel.

Peacemaker, vanaf vrijdag 14 januari 2022 op Streamz.

Billie vs Benjaminmaandag 17 januari

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend – en dus verkleed – zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse ‘trut’ in Billie (Charlotte Timmers) en de rechtse ‘lul’ in Benjamin (Ward Kerremans) naar boven haalt. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden. In de reeks zien we ook Jeroen Perceval en Joke Emmers, en zelfs muzikant Ruben Block vertolkt een belangrijke rol, maar wel zonder gitaar. Perceval vertolkt Tommie, de beste vriend van Benjamin, een flapuit die niet op zijn mondje gevallen is en vaak politiek incorrect uit de hoek komt. Emmers is Marie, de beste vriendin van Billie, een fanatieke veganist en wereldverbeteraar. En Ruben Block? Die praat de serie op eigenwijze manier aan elkaar. De reeks werd geschreven door Tim van Aelst & David Vennix en geregisseerd door Tim Van Aelst & Dries Vos.

‘Billie vs Benjamin’ is een comedy drama over een links meisje en een rechtse jongen die verliefd worden op elkaar. 

Billie vs Benjamin, vanaf maandag 17 januari 2022 op Streamz.

Station Eleven – woensdag 19 januari

Station Eleven lijkt gebaseerd te zijn op recente gebeurtenissen, maar bedenker Patrick Somerville (‘Maniac’) vond in de eerste plaats zijn inspiratie in de gelijknamige bestseller van Emily St. John Mandel die reeds in 2014 uitkwam.

De reeks speelt zich af wanneer een verwoestende grieppandemie gewoed heeft over de wereld. Verdeeld over meerdere tijdlijnen worden de verhalen gevolgd van verschillende overlevenden. Deze mensen proberen in een post-apocalyptisch landschap een nieuwe wereld op te bouwen, en hun eigen levens weer op de rails te krijgen, na alles eerder te hebben verloren.

De overlevenden van een verwoestende pandemie proberen hun leven terug op te bouwen nadat ze alles hebben verloren.

Station Eleven, vanaf woensdag 19 januari 2022 op Streamz.

The Gilded Age – dinsdag 25 januari

‘The Gilded Age’ is het langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, die ook ‘Downton Abbey’ schreef. Het belooft opnieuw een prachtige historische dramareeks te worden.

‘The Gilded Age’ begint in 1882 als de jonge Marian Brook (Louisa Jacobson) van het platteland rond Pennsylvania verhuist naar New York City. Haar vader is namelijk net overleden en ze trekt in bij haar rijke tantes Agnes van Rhijn (Christine Baranski) en Ada Brook (Cynthia Nixon). Vergezeld door een aspirant schrijver die ook zoekt naar een frisse start, raakt Marian per ongeluk betrokken bij een sociale oorlog tussen verschillende rijke individuen.

De jonge telg van een conservatieve familie maakt er haar missie van om te infiltreren binnen een rijke clan die wordt geleid door de spoorwegmagnaat George Russell, zijn zoon Larry en zijn ambitieuze vrouw Bertha.

The Gilded Age, vanaf dinsdag 25 januari 2022 op Streamz.

Streamz+

Shadow in the Cloud – woensdag 5 januari

De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Een pilote reist per Boeing met uiterst vertrouwelijke documenten aan boord. Onderweg komt ze tot de ontdekking dat een sinistere aanwezigheid meereist. Ze poogt haar koppige kompanen hiervoor te waarschuwen.

Shadow in the Cloud, vanaf woensdag 5 januari 2022 op Streamz+.

Out of Death – woensdag 5 januari

Wanneer de rouwende Shannon Mathers (Jaime King) het as van haar vroegtijdig overleden vader uitstrooit in het bos, is ze getuige van een politieagent die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Ze legt alles vast met haar telefoon voordat ze ontdekt wordt. Ze vlucht vervolgens de bossen in en weet ternauwernood aan de moorddadige agent te ontsnappen. Als ze de gepensioneerde politieagent Jack Harris (Bruce Willis) tegenkomt, vraagt ze hem om hulp.

Out of Death, vanaf woensdag 5 januari 2022 op Streamz+.

Il Nido – woensdag 19 januari

Samuel is een jongen die in een rolstoel zit. Samen met zijn moeder Elena woont hij in een groot landhuis aan de rand van een bos. Zijn moeder beveelt hem in het landhuis te blijven, een regel waaraan hij zich altijd heeft gehouden. Tot de meid Denise in huis wordt gehaald.

Il Nido, vanaf woensdag 19 januari 2022 op Streamz+.

The Dry – woensdag 19 januari

Een mysterieuze misdaadthriller met Eric Bana. Federaal Agent Aaron Falk keert terug naar zijn woonplaats na een afwezigheid van meer dan twintig jaar om de begrafenis van zijn jeugdvriend Luke bij te wonen, die naar verluidt zijn vrouw en kind heeft vermoord voordat hij zijn eigen leven nam.

The Dry, vanaf woensdag 19 januari 2022 op Streamz+.

Lees ook: Dit zie je in december 2021 op Streamz en Streamz+

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten