Quantcast
Disney+

Dit zie je in december op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg.

In december voorziet Disney+ een feestelijk programma! Van films voor het hele gezin en klassiekers uit onze uitgebreide bibliotheek, tot de laatste blockbusters zoals Ron’s Gone Wrong en The Last Duel. Deze winter zit er echt iets bij voor iedereen. Ook is Home Alone terug van weggeweest. Alle Home Alone films zijn weer beschikbaar op Disney+. Zo kan je naar hartelust je lievelingsscenes herbeleven uit deze klassiekers. Tot slot wenst Disney+ jullie alvast een gelukkig Nieuwjaar! Er staat al een hele boel te wachten in 2022 bij Disney+, met nieuwe Original series zoals Pam & Tommy, Welcome to Wrexham, Pistol, The Dropout en nog zoveel meer.

Disney+

The Last Duel – woensdag 1 december

Jodie Comer geeft een geweldige vertolking in dit tot nadenken stemmende drama in het gewelddadige 14e-eeuwse Frankrijk van de visionaire regisseur Ridley Scott. Gebaseerd op echte gebeurtenissen, draait de film rond de beschuldiging van Marguerite de Carrouges (Comer) dat ze aangerand werd door Jacques Le Gris (Adam Driver), een vriend van haar echtgenoot Jean de Carrouges (Matt Damon). Om zijn trots te beschermen en de beschuldiging van zijn vrouw te bewijzen eist de Carrouges een gevecht tegen Le Gris tot de dood. Alle drie hun levens staan op het spel in deze maatschappij die gelooft dat de winnaar van dit gruwelijke duel door God zal worden bepaald. Bovendien zal, als de Carrouges in dit gevecht sterft, Marguerite ter dood worden gebracht. 

The Last Duel, vanaf woensdag 1 december 2021 op Disney+.

The Big Leap – woensdag 1 december

The Big Leap - © Disney/Disney+
The Big Leap – © Disney/Disney+

The Big Leap is een dramaserie waarin alles draait om tweede kansen, het nastreven van je dromen en het terugpakken van datgene wat van jou is. Deze serie volgt een groep van verschillende personages die veel tegenslag hebben gehad en hun leven proberen te veranderen door deel te nemen aan een potentieel levensverwoestende danscompetitie.

The Big Leap, vanaf woensdag 1 december 2021 op Disney+.

Het leven van een loser – vrijdag 3 december

Het leven van een loser - © Disney/Disney+
Het leven van een loser – © Disney/Disney+

Greg Heffley is misschien klein, maar vol ambitie en hij heeft een levendige verbeelding en grootse plannen om rijk en beroemd te worden – hij moet alleen de middelbare school eerst zien te overleven. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend Rowley schijnbaar fluitend door het leven gaat en overal moeiteloos in slaagt! Terwijl hij in zijn dagboek schrijft over zijn hilarische – en vaak rampzalige – pogingen om erbij te horen, leert Greg echte vriendschap waarderen en op te komen voor wat juist is.

Het leven van een loser, vanaf vrijdag 3 december 2021 op Disney+.

Welcome to Earth – woensdag 8 december

Welcome To Earth - © Disney/Disney+
Welcome To Earth – © Disney/Disney+

Het lijkt er misschien op dat de mens elke centimeter van het oppervlak van onze planeet in kaart heeft gebracht, maar kijk beter en je zult ontdekken dat er nog zoveel meer te ontdekken valt – het tijdperk van ontdekkingen is nog lang niet voorbij. Welcome to Earth, een Disney+ Original serie van National Geographic, volgt tweevoudig Academy Award® genomineerde Will Smith op een buitengewoon, uniek avontuur rond de wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en haar meest verborgen geheimen te onthullen.

In deze zesdelige gelimiteerde serie, geproduceerd door filmmaker Darren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia en Westbrook Studios, wordt Will begeleid door elite ontdekkingsreizigers op een ontzagwekkende reis, waarop hij van dichtbij en persoonlijk kennismaakt met enkele van de spannendste spektakels op aarde – van vulkanen die in stilte brullen tot woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en zwermen dieren met een eigen geest. Deze succesvolle serie combineert adembenemende cinematografie met Wills grenzeloze nieuwsgierigheid en enthousiasme en is een spannende, zintuigprikkelende reis door de meest breinbrekende portalen op aarde.

Welcome to Earth, vanaf woensdag 8 december 2021 op Disney+.

Ron’s Gone Wrong – woensdag 15 december

Ron's Gone Wrong - © Disney/Disney+
Ron’s Gone Wrong – © Disney/Disney+

Ron’s Gone Wrong van 20th Century Studios en Locksmith Animation vertelt het verhaal van de sociaal ietwat onhandige scholier Barney en Ron, zijn nieuwe “beste vriend – zo uit de doos”. Ron, een wandelende, sprekende en met het internet verbonden robot, hapert nogal eens en dat leidt tot hilarische situaties. Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron – tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk – ontdekken wat ware vriendschap inhoudt. 

Ron’s Gone Wrong, vanaf woensdag 15 december 2021 op Disney+.

The Wonder Years – woensdag 22 december

The Wonder Years - © Disney/Disney+
The Wonder Years – © Disney/Disney+

Geïnspireerd door de geliefde award-winnende serie met dezelfde naam, speelt dit coming-of-age verhaal zich af in de jaren 60 en werpt het een nostalgische blik op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean. 

The Wonder Years, vanaf woensdag 22 december 2021 op Disney+.

The Book of Boba Fett – woensdag 29 december

The Book of Boba Fett - © Disney/Disney+
The Book of Boba Fett – © Disney/Disney+

In dit nieuwe spannend Star Wars-avontuur treffen we de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand nadat ze zijn ontsnapt uit de woestijn van Tatooine. Ze reizen door de criminele onderwereld van het sterrenstelsel om aanspraak te maken op het territorium waar Jabba de Hutt en zijn misdaadsyndicaat vroeger heersten. In de serie schitteren Temuera Morrison en Ming-Na Wen en de serie is geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert RodriguezThe Book of Boba Fett speelt zich af binnen de tijdlijn van The Mandalorian.

The Book of Boba Fett, vanaf woensdag 29 december 2021 op Disney+.

Winterfilms

Juno - © Disney/Disney+
Juno – © Disney/Disney+

December is de ideale maand om thuis te cocoonen, even lekker onder de dekens te kruipen en helemaal op te gaan in een film. Disney+ heeft wat voor iedereen: indie komedies, familiefilms, actiethrillers en meeslepende epische films worden deze maand toegevoegd aan de gigantische catalogus aan films op het platform.

 • Jingle All The Way – vrijdag 3 december
 • Downhill – vrijdag 3 december
 • Picture Perfect – vrijdag 3 december
 • The Secret Life of Walter Mitty – vrijdag 10 december
 • The Favourite – vrijdag 17 december
 • Life of Pi – vrijdag 24 december
 • Little Miss Sunshine – vrijdag 24 december
 • Derek Delgaudio’s in & of itself – vrijdag 31 december
 • Dikkertje Dap – vrijdag 31 december
 • Juno – vrijdag 31 december

Winterstreaming

The Simpsons: seizoen 31 - © Disney/Disney+
The Simpsons: seizoen 31 – © Disney/Disney+

Die wonderlijke periode tussen Kerst en Nieuwjaar is het perfecte moment om je favoriete series in te halen of te herontdekken! Bij Disney+ is er voor elk wat wils. Dankzij de uiteenlopende selectie van series in alle mogelijke genres heb je de hele maand lang geen gebrek aan entertainment.

 • The Simpsons: seizoen 31 – woensdag 1 december
 • Babylon Berlin: seizoen 1 tot 3 – vrijdag 3 december
 • Dollhouse: seizoen 1 en 2 – vrijdag 3 december
 • 9-1-1 Lone Star – woensdag 8 december
 • Dave – woensdag 15 december
 • Professor T.: UK – woensdag 15 december
 • The Choe Show – woensdag 29 december
 • Criminal Minds: Beyond Borders: seizoen 1 en 2 – vrijdag 31 december

Een vooruitblik naar 2022

2022 wordt een spannend jaar voor Disney+, met een aantal geweldige nieuwe originele series die hun opwachting maken, waaronder:

 • Pistol
 • Pam & Tommy
 • Queens
 • Welcome to Wrexham
 • How I Met Your Father
 • The Dropout
 • Dear Mama
 • Fleishman Is In Trouble
 • Immigrant

Lees ook: Dit zie je in november 2021 op Disney+

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten