Quantcast
Disney+

Dit zie je in januari 2022 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Disney+ geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg.

Er is zoveel naar uit te kijken in 2022! Hou deze highlight zeker in het vizier in het nieuwe jaar, want a New Year is new streaming! Dit met titels zoals Pam & Tommy, Welcome to Wrexham, Pistol, The Dropout, Fleishman is in Trouble, Immigrant en zoveel meer. Vanaf woensdag 22 december 2021 werden enkele van de streaminghighlights van het afgelopen jaar geshowcaset op de thuispagina van Disney+, waaronder DopesickLokiWandaVision en Only Murders in the Building. In januari verwarmt Disney+ jullie met een hele reeks nieuwkomers. Maak je klaar voor gloednieuwe afleveringen van The World According to Jeff Goldblum, The Book of Boba Fett en mixed-ish.

Disney+

Eternals – woensdag 12 januari

Eternals van Marvel Studios volgt een groep helden van voorbij de sterren die de Aarde hebben beschermd sinds de geboorte van de mens. Wanneer monsterlijke wezens waarvan men dacht dat ze waren uitgestorven, Deviants genaamd, op mysterieuze wijze terugkeren worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Eternals heeft een uitstekende cast. Met onder meer: Gemma Chan als de menslievende Sersi, Richard Madden als de almachtige Ikaris, Kumail Nanjiani als kosmisch aangedreven Kingo, Lia McHugh als Sprite, een eeuwig jonge oude ziel, en Brian Tyree Henry als intelligente uitvinder Phastos. Schitteren ook in Eternals: Lauren Ridloff als de supersnelle Makkari, Barry Keoghan als afstandelijke eenling Druig, Don Lee als de almachtige Gilgamesh, Kit Harington als Dane Whitman, Salma Hayek als wijze spirituele leider Ajak en Angelina Jolie als de felle krijger Thena. Chloé Zhao regisseert de film en Kevin Feige en Nate Moore zijn de producenten, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Kevin de la Noy als uitvoerende producenten. Het scenario is van Chloé Zhao, Chloé Zhao & Patrick Burleigh en Ryan Firpo & Kaz Firpo, naar een verhaal van Ryan Firpo & Kaz Firpo.

Eternals, vanaf woensdag 12 januari 2022 op Disney+.

Marvel’s Hit Monkey – woensdag 26 januari

Marvel's Hit Monkey - © Disney/Disney+
Marvel’s Hit Monkey – © Disney/Disney+

Nadat zijn stam werd uitgemoord, bundelt een Japanse sneeuwaap zijn krachten met de geest van een Amerikaanse sluipmoordenaar. Samen banen ze zich al vechtend een weg door de onderwereld van Tokyo. 

Marvel’s Hit Monkey, vanaf woensdag 26 januari 2022 op Disney+.

Big Sky: seizoen 2 – woensdag 5 januari

Big Sky: seizoen 2 - © Disney/Disney+
Big Sky: seizoen 2 – © Disney/Disney+

Wanneer privédetectives Cassie Dewell en Jenny Hoyt weer samen gaan werken om een autowrak net buiten Helena, Montana, te onderzoeken, ontdekken ze al snel dat de zaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Terwijl ze het raadsel van het ongeluk ontrafelen stoten ze op een groep nietsvermoedende tieners, een jongen die in het verleden flirtte met Jenny en een buitenstaander die op zoek is naar antwoorden.

Big Sky: seizoen 2, vanaf woensdag 5 januari 2022 op Disney+.

Queens – woensdag 19 januari

Queens - © Disney/Disney+
Queens – © Disney/Disney+

Queens volgt vier vrouwen van in de veertig die na jaren zonder contact weer samenkomen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die van hen legendes maakte in de hiphopwereld. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.

Queens, vanaf woensdag 19 januari 2022 op Disney+.

Special: The Real Queens of Hip Hop – vrijdag 14 januari

The Real Queens of Hip Hop - © Disney/Disney+
The Real Queens of Hip Hop – © Disney/Disney+

The Real Queens of Hip-Hop: The Women Who Changed the Game werpt een diepgaande blik op de evolutie en invloed van vrouwelijke mc’s en rappers, verteld door de baanbrekende artiesten die een muzikaal en cultureel rijk hebben helpen creëren. Met een all-female interview lineup, van pioniers uit de jaren 70 en 80, tot charttoppers uit de jaren 90 en 00 en de sterren van vandaag. Deze grensverleggende vrouwen praten over de grootste momenten in hun carrière en geven een kijkje achter de schermen van hun persoonlijke verhalen.

Special: The Real Queens of Hip Hop, vanaf vrijdag 14 januari 2022 op Disney+.

The world according of Jeff Goldblum: seizoen 2 – woensdag 19 januari

The world according to Jeff Goldblum - © Disney/Disney+
The world according to Jeff Goldblum – © Disney/Disney+

Jeff Goldblum is terug met gloednieuwe afleveringen. In dit nieuwe seizoen van de National Geographicreeks brengt Jeff Goldblum verrassende geheimen achter tal van thema’s aan het licht. Terwijl hij een nieuwe cast van fantastische personages ontmoet, van gepassioneerde fans tot deskundigen die levensveranderende nieuwe technologie onthullen, ontdekt Jeff hoe deze onderwerpen de wereld waarin we leven hebben gevormd.

The world according of Jeff Goldblum: seizoen 2, vanaf woensdag 19 januari 2022 op Disney+.

Meer series op Disney+

 • American Dad: seizoen 17 – woensdag 5 januari
 • Keeping Faith: seizoen 1 tot 3 – woensdag 5 januari
 • The Chi: seizoen 1 tot 3 – woensdag 5 januari
 • A Confession – woensdag 5 januari
 • Mixed-ish: seizoen 2 – woensdag 12 januari
 • Station 19: seizoen 4 – woensdag 12 januari
 • Grown-ish: seizoen 3 – woensdag 12 januari
 • Bob’s Burgers: seizoen 12 – woensdag 19 januari
 • Family Guy: seizoen 19 – woensdag 19 januari
 • The Resident: seizoen 5 – woensdag 19 januari

Meer films op Disney+

 • Antlers – woensdag 5 januari
 • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) – vrijdag 14 januari
 • Gone Girl – vrijdag 14 januari
 • A Hidden Life – vrijdag 21 januari
 • The Revenant – vrijdag 21 januari
 • Jojo Rabbit – vrijdag 28 januari

Lees ook: Dit zie je in december op Disney+

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten