Quantcast
Disney Star

Dit zie je in juli 2021 op Disney+ Star

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in juli voor ons in petto heeft.

Nieuwe series op Star deze maand

Coyote Ugly – vrijdag 9 juli

Violet Sanford (Perabo) is wanhopig en blut en verhuist naar New York om haar droom om een bekende songwriter te worden na te jagen. De verlegen en onschuldige Violet vindt een baan als barmeisje in de hipste nachtclub van de stad: Coyote Ugly.

Mixed-Ish: seizoen 1 – woensdag 14 juli

In deze spin-off van de hitserie Black-ish vertelt Rainbow Johnson hoe het was om in de jaren ‘80 op te groeien in een gezin van gemengde afkomst. Ze beschrijft de dilemma’s van het gezin, de eeuwige strijd tussen je aanpassen of trouw blijven aan jezelf. Bows ouders, Paul en Alicia, besluiten om van een hippie-commune naar de buitenwijken te verhuizen om beter voor hun familie te kunnen zorgen. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuw leven, zoeken Bow en haar broers en zussen hun weg op een gemixte school.

Grown-Ish: seizoen 1 en 2 – woensdag 14 juli

Zoey Johnson zet haar eerste stappen op de universiteit en wat volgt is een hilarische reis naar volwassenheid. Uitvoerend producent van black-ish, Kenya Barris, brengt een eigentijdse kijk op de huidige problemen van studenten en leerkrachten in het hoger onderwijs.

Modern Family: seizoen 11 – woensdag 21 juli

In Modern Family schittert de grote samengestelde familie, de Pritchett-Dunphy-Tucker clan. Deze drie families geven een eerlijke en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms verwrongen band binnen het moderne gezin.

Snowfall: seizoen 1 – 3 – woensdag 21 juli

Deze historische dramareeks speelt zich af in Los Angeles in 1981, aan het begin van de crack- en cocaïne-epidemie. Het verhaal toont de grote impact van de drugsepidemie op de cultuur en volgt drie personages op een gewelddadige koers: Franklin Saint, een jonge drugshandelaar op zoek naar macht, Gustavo Zapata, een Mexicaanse worstelaar die gangster werd op zoek naar zijn American dream en Logan Miller, het buitenbeentje van een prominente familie die wanhopig probeert te ontsnappen uit de schaduw van zijn vader.

Chronicle (2021) – vrijdag 23 juli

In deze spannende, psychologische thriller doen drie middelbare schoolvrienden een buitengewone ontdekking in een ondergrondse grot, waarna ze plots bovennatuurlijke gaven krijgen. Ze kunnen voorwerpen met hun geest verplaatsen en vernietigen en na een tijdje ook vliegen. Wanneer onschuldige grappen plaatsmaken voor gevaarlijke stunts, loopt hun leven uit de hand en volgt er een explosieve, adembenemende climax.

Pitch: seizoen 1 – woensdag 28 juli

Maak kennis met Ginny Baker, een knappe, stoere en ongelooflijk getalenteerde atleet die op slag de beroemdste persoon van het land wordt wanneer ze door de San Diego Padres wordt opgeroepen om haar Major League-debuut te maken. Ginny werd door haar veeleisende vader al jaren klaargestoomd voor dit moment, maar het einde van haar onwaarschijnlijke reis is het begin van een bijna onmogelijke uitdaging: het vertegenwoordigen van haar gender terwijl ze begint aan een voorspoedige honkbalcarrière in de felle schijnwerpers van de media.

Summer of Soul – vrijdag 30 juli

Dit gelauwerde regiedebuut van Ahmir (Questlove) Thompson, voor Onyx Collective en Searchlight Pictures, zoomt in op het Harlem Cultural Festival in de zomer van 1969. Het is een krachtige en meeslepende documentaire die in het midden zit van een muziekfilm en het historisch verslag over een legendarisch eerbetoon aan de zwarte geschiedenis, cultuur en mode.

En verder…

vrijdag 2 juli:
Nixon

vrijdag 9 juli:
Air Force One (1997)
Hitman

vrijdag 16 juli:
Deuce Bigalow
Mike and Dave Need Wedding Dates
Why Him
Crazy Heart

vrijdag 23 juli:
Hallo Bungalow
Courage Under Fire
Mission To Mars

vrijdag 30 juli:
Wilson
Hot Shots!
Hot Shots! Part Deux
A Private War

Lees ook: Dit zie je in juni 2021 op Star van Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten