Quantcast
Disney+

Dit zie je in juli 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in juli voor ons in petto heeft.

Nieuw op Disney+

To catch a smuggler: seizoen 1 – vrijdag 2 juli

In de Verenigde Staten komen er jaarlijks 124 miljoen mensen binnen via de vliegvelden, waaronder ook smokkelwaar. De alerte mannen en vrouwen van de Department of Homeland Security beschermen de grenzen, waarbij hun agentschappen een drieledige bescherming vormen voor alle vliegvelden van Amerika. De Department of Homeland Security doet er dan ook alles aan om de smokkelaars te pakken.

Monsters aan het werk – woensdag 7 juli

Monsters aan het Werk speelt zich af op de dag nadat de Monsters en Co. energiecentrale begon met het oogsten van het gelach van kinderen, om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. De nieuwe film volgt het verhaal van Tylor Knauwtand, een enthousiast jong monster dat als beste leerling van de klas afstudeerde aan de Monsters Universiteit.

Tylor heeft er altijd van gedroomd een Schrikker te worden, totdat hij een job krijgt bij Monsters en Co. en ontdekt dat bangmaken uit de mode is en lachen hip is. Hij wordt tijdelijk verplaatst naar het Monsters en Co. OnderhoudsTeam (MECOT), waar hij moet samenwerken met een buitenbeentje terwijl hij een Grappenmaker probeert te worden.

Marvel Studios Legends – woensdag 7 juli

In Marvel Studios Legends passeren alle helden en schurken de revue, die binnenkort hun opwachting maken in de langverwachte nieuwe reeks. In de nieuwe aflevering staat Black Widow centraal.

Black Widow – vrijdag 9 juli

In de spannende spionagethriller Black Widow van Marvel Studios, wordt Natasha Romanoff, Black Widow, geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering, die haar terug katapulteert naar haar eigen duistere verleden. Achtervolgd door een kracht die haar kost wat kost ten val wil brengen, moet ze afrekenen met haar vroegere leven als spion en met de verbroken relaties voor ze een Avenger werd. Black Widow is de eerste film in Fase Vier van het Marvel Cinematic Universe.

Race to the center of the earth – woensdag 14 juli

Deze reality show volgt vier teams, die op verschillende plekken ter wereld starten aan een helse tocht om als eerste het middelpunt van de planeet te bereiken.

Spidey en zijn geweldige vriendjes (shorts) – woensdag 21 juli

In deze animatiereeks vormen Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales samen Team Spidey. Het trio beleeft heldhaftige avonturen en proberen hun gemeenschap te beschermen en te redden.

Achter de attractie – woensdag 21 juli

Achter de Attractie gaat achter de schermen in de Disney Parken. De liefhebber krijgt onder andere te zien hoe de Haunted Mansion werd gevuld met 999 happy haunts en hoe de Twilight Zone Tower of Terror™ werd getransformeerd tot Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!. Daarnaast wordt er ook getoond waarom het zo lang duurde voor dat de Space Mountain werd gelanceerd.

Marvel Studios Assembled: The Making Of Loki – woensdag 21 juli

Marvel Studios Assembled is een meeslepende docureeks over het creatieproces van de nieuwste shows en bioscoopfilms van Marvel Studios.

Turner & Hooch – woensdag 21 juli

Wanneer een ambitieuze, gepolijste US Marshal een grote en onhandelbare hond erft, beseft hij snel dat de hond die hij niet heeft gewild misschien wel de partner is die hij nodig heeft. Josh Peck speelt de rol van Scott Turner, de zoon van detective Scott Turner. In de gelijknamige film in 1989 werd het personage vertolkt door Tom Hanks.

Deadly Instincts: seizoen 1 – woensdag 21 juli

In elke aflevering van Deadly Instincts passeert een verzameling van tientallen uiteenlopende dieren de revue. De serie wordt verteld in een eigentijdse stijl, die de rijke geschiedenis van de natuur op een nieuwe manier laat zien. Elke dierenscène begint met een crisis en gaat dan terug naar de unieke gebeurtenissen die het dier, roofdier of prooi, tot dat moment hebben geleid.

Stuntman – vrijdag 23 juli

Stuntman volgt de hoogte-en dieptepunten van de stuntman en Hollywoodveteraan Eddie Braun, wanneer hij een indrukwekkende en gevaarlijke stunt uitprobeert. Hij treedt In de voetsporen van zijn jeugdidool, Evel Knievel en kijkt terug naar hoe hij meerdere auto-ongelukken, explosies en levensgevaarlijke sprongen heeft overleefd tijdens zijn meer dan 30-jarige carrière in film en televisie.

Braun is een vijftiger en overweegt om op pensioen te gaan. Om zijn carrière af te sluiten, besluit hij Evel Knievel’s beruchte mislukte Snake River Canyon-raketsprong na te bootsen. Stuntman ging in 2018 in wereldpremière op het LA Film Festival en won de publieksprijs voor Beste Documentaire. De docureeks is gemaakt door uitvoerend producent Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Dany Garcia van Seven Bucks Productions en geregisseerd door Kurt Mattila. 

Turning tables with Robin Roberts – woensdag 28 juli

In Turning tables with Robin Roberts, getuigen Robin Roberts en enkele van Hollywood’s revolutionaire vrouwen over de ongelooflijke belevenissen op hun pad naar zingeving. Elke aflevering bevat een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie.

Knabbel en Babbel: Park Life – woensdag 28 juli

Twee kleine herrieschoppers beleven grote avonturen, terwijl ze proberen te genieten van het leven in een groot stadspark. De zenuwachtige piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel, vormen het perfecte contrasterende koppel. Ze zijn beste maatjes, maar maken elkaar tegelijkertijd hoorndol. In hun eeuwige jacht op nootjes wordt het duo vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren, terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.

Lees ook: Dit zie je in juni 2021 op Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten