Quantcast
Streamz

Dit zie je in juli 2021 op Streamz en Streamz+

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in juli voor ons in petto heeft. Alle films, series en docu’s op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Streamz en Streamz+

Mocro Maffia: seizoen 3 – donderdag 1 juli

In het derde seizoen van Mocro Maffia is niemand veilig. De drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en De Paus (Achmed Akkabi) maken de overstap van kleine criminaliteit naar het grotere werk. In een mum van tijd hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie en ruzie valt de vriendengroep echter uit elkaar en komt het drietal recht tegen over elkaar te staan. De Belgische acteur Saïd Boumazoughe (Patser) kruipt opnieuw in de rol van Achraf.

No Sudden Move – vrijdag 2 juli

No Sudden Move is de nieuwe film van Oscar-winnaar Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven). De film speelt zich af in het Detroit van 1954 en volgt een groep kleine criminelen die onder mysterieuze omstandigheden bij elkaar wordt gebracht. Ze krijgen de taak om een document te stelen, maar dat loopt volledig fout af. De groep moet samenwerken om te ontdekken wat er echt aan de hand is. 

Regie: Don Cheadle (Black Monday)
Cast: Benicio Del Toro (Sicario), David Harbour (Stranger Things), Jon Hamm (Mad Men), Brendan Fraser (The Mummy), Kieran Culkin (Succession), Julia Fox (Uncut Gems) en Ray Liotta (Goodfellas).

Expecting Amy – woensdag 7 juli

De docureeks Expecting Amy geeft een komische blik op het leven van stand-up comedian Amy Schumer. De ongefilterde docureeks toont de moeilijkheid, kracht en ambitie die Schumer tot een van de komische stemmen van onze tijd maakt. Tijdens de reeks krijgen we de stand-up comedian te zien tijdens een moeilijke zwangerschap, terwijl ze zich voorbereidt op haar laatste stand-up special. Ze geeft de kijker een uitgebreide inkijk in haar leven met de alomgekende humor.

Gossip Girl reboot – vrijdag 9 juli

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van Gossip Girl onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en toont hoe sociale media en New York zijn veranderd doorheen de jaren. De reeks behoudt het concept met enkele verrassende twists.

The White Lotus – maandag 12 juli

De zesdelige serie is een sociale satire die verschillende hotelgasten volgt over een periode van een week in The White Lotus, een exclusief resort in Hawaï. Naarmate de dagen vorderen, veranderen de op het eerste gezicht voorbeeldige gasten, het opgewekte hotelteam en zelfs de idyllische locatie. De reeks is geschreven en bedacht door Mike White (School of Rock).

Cast: Murray Bartlett (Looking), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 Broke Girls), Alexandra Daddario (True Detective), Sydney Sweeney (Euphoria), Steve Zahn (Treme) en Molly Shannon (Divorce).

Why Women Kill: seizoen 2 – woensdag 14 juli

Seizoen 2 van Why Women Kill, speelt seizoen twee zich volledig af in Los Angeles in het jaar 1949. De reeks vertelt het leven van Alma Fillcot (Allison Tolman), een nogal slonzige en teruggetrokken huisvrouw die droomt om deel uit te maken van een elite lokale tuinclub. Alma past echter niet tussen de andere opzichtige, goedgeklede vrouwen in de commissie.

Bovendien lijkt haar man in eerste instantie naar de buitenwereld toe een zeer aardige dierenarts, maar tegelijkertijd heeft hij toch ook een donkere, geheime hobby. Op het moment dat ze zijn geheim ontdekt, komt haar leven direct op haar kop te staan. De serie werd ontwikkeld door Marc Cherry (Desperate Housewives) en (Devious Maids).

Search Party: seizoen 1 en 2 – woensdag 14 juli

Search Party volgt een groep bevoorrechte, narcistische twintigers, die betrokken raken bij de zoektocht naar een vermiste vrouw die ze eigenlijk niet echt kennen. Dory (Alia Shawkat) en haar misnoegde vriendje Drew (John Reynolds) worden berecht voor de dood van een privé detective. Met twijfelachtig bewijs proberen ze zichzelf te verdedigen, terwijl Elliott en Portia worstelen met hun rol als getuigen.

Er ontstaat een mediacircus rond de rechtszaak en de vrienden worden tegen elkaar opgezet. De reeks biedt een evenwicht tussen donkere humor, mysterie en gestoorde personages.

Dawson’s Creek: seizoen 5 – woensdag 21 juli

De tienerreeks Dawson’s Creek was een grote hype van 1998 tot 2003 en vertelt het verhaal van het pittoreske kuststadje Capeside, waar vier vrienden lief en leed met elkaar delen en puberperikelen doorstaan.

Cast: James Van Der Beek (Room 104), Michelle Williams (Suite Française, After The Wedding), Joshua Jackson (Fringe, The Affair) en Katie Holmes (Batman Begins, Brahms: The Boy II).

Family Law: woensdag 28 juli

Family Law speelt zich af in Vancouver in Canada en volgt advocaat en herstellende alcoholische Abigail (Abby Bianchi), die worstelt om haar carrière en gezin weer bij elkaar te krijgen nadat ze een dieptepunt heeft bereikt. Als voorwaarde voor haar proeftijd wordt Abby gedwongen om te werken bij de firma van haar vervreemde vader.

Voor het eerst beoefent ze het familierecht, terwijl ze nieuwe relaties smeedt met de halfbroer en halfzus die ze nog nooit heeft ontmoet. Het resultaat is een disfunctioneel familierechtkantoor dat andere gezinnen helpt met hun eigen problemen.

Streamz+

Hard Kill – woensdag 7 juli

In de actiefilm Hard Kill vertolken acteurs Bruce Willis (Breach) en Jesse Metcalfe (The Tortured) de hoofdrollen. Het werk van technologie ontwikkelaar en miljardair Donovan Chalmers is zo kostbaar, dat hij een team huurlingen onder leiding van Derek Miller in dienst heeft om het te beschermen.

Fatman – woensdag 14 juli

Chris is een losgeslagen kerstman die zijn populariteit ziet dalen. Billy, een 12-jarig jongetje, ontdekt dat de kerstman bij hem een brok steenkool in zijn kerstkous heeft gestopt. Vervolgens huurt hij een huurmoordenaar in om de kerstman aan te pakken.

All The Pretty Little Horses – woensdag 14 juli

Petros en Aliki wagen zich aan een nieuw leven en verhuizen van een klein appartement naar het platteland. Het koppel probeert zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden, maar al snel steken relationele spanningen de kop op. Wanneer ze toegang krijgen tot een plaatselijke villa, ontaarden hun relationele spanningen in een groot psychologisch spel. De film behoorde eerder al tot de officiële selectie van het Filmfestival van Gent.

Six Minutes to Midnight – woensdag 21 juli

De fictieve thriller Six Minutes to Midnight speelt zich af aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Zeventien dagen voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog stuurt de Britse geheime dienst Thomas Miller naar een privéschool aan de Engelse kust. Op die school blijken veel prominente Nazi’s les te volgen. Stand-upcomedian Eddie Izzard (The High Note) probeert als leerkracht het complot op de school te ontmaskeren.

Synchronic – woensdag 21 juli

Dennis en Steve zijn paramedici werkzaam in New Orleans. Ze stuiten op een reeks gruwelijke sterfgevallen die verband houden met een designerdrug. Anthony Macky (Avengers: Endgame) en Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) vertolken de hoofdrollen in deze sciencefictionfilm.

Endless – woensdag 21 juli

Endless is een romantische film met in de hoofdrollen Alexandra Schipp (X-Men: Apocalypse) en Nicholas Hamilton (It). De twee scholieren Riley en Chris zijn stapelverliefd op elkaar, maar worden van elkaar gescheiden door een tragisch auto-ongeluk. Riley geeft zichzelf de schuld en Chris bevindt zich tussen onze wereld en het hiernamaals.

Made in Italy – woensdag 28 juli

De kunstenaar Robert laat Londen achter om met zijn vervreemde zoon naar Italië terug te keren. Daar wil hij het herenhuis verkopen dat hij van zijn overleden vrouw heeft geërfd. Liam Neeson speelt de hoofdrol in deze warme film met mooie Italiaanse locaties.

The Last Vermeer – woensdag 28 juli

The Last Vermeer vertelt het ware verhaal van de Nederlander Han Van Meegeren, een van de getalenteerdste kunstvervalsers van de 20e eeuw die de Nazi’s voor miljoenen heeft opgelicht tijdens WOII. De soldaat Joseph Piller, doet in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog onderzoek naar de befaamde Nederlandse kunstenaar Han van Meegeren, die wordt beschuldigd van collaboratie met de nazi’s.

Guy Pearce speelt de hoofdrol en ook Claes Bang (The Square) en Vicky Krieps (Phantom Thread) behoren tot de cast.

Lees ook: Dit zie je in juni 2021 op Streamz en Streamz+

Streamz is verkrijgbaar aan 11,95 euro/maand of voor 99,95 euro/jaar.
Streamz+ is verkrijgbaar aan 19,95 euro/maand of voor 199,45 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde berichten