Quantcast
Disney+

Dit zie je in juni 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in juni voor ons in petto heeft.

Genius: Aretha – vrijdag 4 juni

In deze allereerste miniserie over het leven van de legendarische zangeres Aretha Franklin, vertolkt de Grammy-, Tony- en Emmy Award-winnares en tweevoudig Oscar-genomineerde Cynthia Erivo de hoofdrol. De serie zoomt in op Aretha’s muzikale genialiteit, haar ongeëvenaarde carrière en haar blijvende impact op de wereld.

Cast: Cynthia Erivo, Courtney B. Vance, David Cross en Malcolm Barrett. Uitvoerend geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Clive Davis, Craig Kallman en Suzan-Lori Parks. Geregisseerd door Anthony Hemingway.

Marvel Studios Legends – vrijdag 4 juni

In Marvel Studios Legends passeren er alle helden en schurken de revue die binnenkort te zien zijn in langverwachte nieuwe shows en in deze nieuwe afleveringen ontdekken we meer over Loki en de Tesseract.

Raya en de laatste draak – vrijdag 4 juni

In de fantasiewereld Kumandra woonden lang geleden mensen en draken vreedzaam naast elkaar, maar toen duistere monsters het land bedreigden, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. 500 jaar later zijn dezelfde monsters teruggekeerd. Om de monsters voorgoed te kunnen stoppen, moet een eenzame strijder de laatste draak opsporen.

Cast: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Isaac Wang, Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Benedict Wong. Geproduceerd door Osnat Shurer. Geschreven door Qui Nguyen en Adele Lim.

Teacher’s pet: seizoen 1 en 2 – vrijdag 4 juni

De lagere school van Leonard loopt plots in het honderd wanneer Spot, zijn pientere hond, net zoveel wil leren als zijn jong baasje. Spot verkleedt zich als een jongetje en wordt al snel de favoriet op school. Emmy® Award-winnende schrijvers Bill en Cheri Steinkellner (Cheers), co-uitvoerend producent Michael Price (The PJs) en bekroond cartoonist Gary Baseman (Rolling StoneTime Magazine) bundelen hun krachten met Walt Disney Television Animation en brengen samen een hilarische animatieserie.

Cast: Nathan Lane, Shaun Fleming, Debra Jo Rupp, Jerry Stiller, David Ogden Stiers en Wallace Shawn. Geregisseerd door Timothy Bjorklund. Gecreëerd/uitvoerend geproduceerd door Gary Baseman, Michael Price, Bill Steinkellner en Cheri Steinkellner.

Us Again – vrijdag 4 juni

Us Again is een nieuwe animatiekortfilm. In een bruisende stad blazen een oudere man en zijn vrouw hun passie voor het leven en voor elkaar nieuw leven in. De jaren vervagen, wanneer het plezier van het dansen hen voortstuwt door het stadlandschap van jeugd en daarbij goede herinneringen en ambities doet prikkelen.

Loki – woensdag 9 juni

De God van het Onheil stapt uit de schaduw van zijn broer in deze gloednieuwe serie. Loki start waar Avengers: Endgame is geëindigd. Tom Hiddleston keert terug als hoofdpersonage en wordt vergezeld door Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert en Michael Waldron is de hoofdschrijver.

Zenimation: seizoen 2 – vrijdag 11 juni

Zenimation - © Disney/Disney+
Zenimation – © Disney/Disney+

Zenimation, de mindfulness soundscape-ervaring met scènes uit de tijdloze films van Walt Disney Animation Studios, keert op 11 juni terug met een tweede seizoen vol gloednieuwe afleveringen. Seizoen 2 verzamelt momenten uit meer dan acht decennia van bekroonde films. Van Disney’s allereerste speelfilm Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen tot de meest recente, langverwachte animatiefilm Raya en de Laatste Draak. Zenimation brengt een ode aan de beeld- en geluidskunstenaars die aan de basis liggen van het filmerfgoed van Disney Animation.

Luca – vrijdag 18 juni

Luca, de nieuwe film van Disney en Pixar vertelt het verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een prachtige badlpaats aan de Italiaanse Rivièra. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar hun plezier wordt overschaduwd door een goed bewaard geheim. Ze ontdekken dat er zeemonsters onder het wateroppervlak leven.

Cast: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Saverio Raimondo, Maya Rudolph, Marco Barricelli, Jim Gaffigan en Sandy Martin. Geregisseerd door Enrico Casarosa. Geproduceerd door Andrea Warren.

Het Mysterieuze Benedict Vennootschap – vrijdag 25 juni

Vier getalenteerde wezen die een studiebeurs wonnen, worden gerekruteerd door de eigenaardige Mr. Benedict. Ze krijgen de gevaarlijke opdracht om de wereld te redden van een internationale crisis. Reynie, Sticky, Kate en Constance moeten in het mysterieuze L.I.V.E Institute infiltreren en zo de waarheid achter deze crisis achterhalen. Wanneer blijkt dat het schoolhoofd, de gesofisticeerde Dr. Curtain, het brein is achter de wereldwijde paniek, bedenken de kinderen van Het Mysterieuze Benedict Genootschap een plan om hem te verslaan.

Cast: Tony Hale, Kristen Schaal, MaameYaa Boafo, Ryan Hurst, Gia Sandhu, Mystic Inscho, Seth B. Carr, Emmy DeOliveira en Marta Kessler. Uitvoerend geproduceerd door Phil Hay, Matt Manfredi, Todd Slavkin, Darren Swimmer, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, James Bobin, David Ellender, Matt Loze en Deepak Nayar. Geschreven door Matt Manfredi en Phil Hay.

Wolfgang – vrijdag 25 juni

Wolfgang - © Disney/Disney+
Wolfgang – © Disney/Disney+

Als tiener gebruikte de Oostenrijkse Wolfgang Puck zijn liefde voor koken om te ontsnappen aan het strenge gezag van zijn stiefvader. Na een lokale stage mocht hij zich verder bijscholen in een hoog aangeschreven Frans restaurant, waarna hij op 24-jarige leeftijd naar Amerika trok. In het Hollywood van de jaren 70 startte Puck bij Ma Maison, waar hij een uniek menu opstelde op basis van verse ingrediënten. Zo toverde hij het ooit smakeloze eetcafé om tot een populaire hotspot.

Hij kon echter op weinig erkenning rekenen van de eigenaar van Ma Maison en dus besloot hij om zijn restaurant te openen. Zijn restaurant was meteen een hit en het bekende cliënteel was even dol op Pucks nieuwe Amerikaanse keuken als op zijn persoonlijkheid. Op die manier werd hij een sterrenkok en een tv-persoonlijkheid en bouwde hij een groot aandeel van restaurants, cafés en producten voor amateurkoks op. Zijn professionele eisen verstoorden echter zijn gezinsleven.

Regisseur David Gelb (Jiro Dreams of Sushi) en de makers van Chef’s Table brengen met Wolfgang een openhartige, inspirerende en emotionele documentaire over een legende die een prijs betaalt voor zijn dromen. Geregisseerd door David Gelb. Geproduceerd door Jason Sterman, Brian McGinn et David Gelb. Geschreven door Brian McGinn.

En verder

Vrijdag 18 juni:

  • Caravan of Courage: An Ewok Adventure (special)
  • Ewoks: The Battle for Endor (special)
  • Story of the Faithful Wookiee (special)
  • Star Wars Vintage: Clone Wars 2D Micro-Series (serie)
  • Star Wars: Droids (serie)
  • Star Wars: Ewoks (serie)

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.
Lees ook: Dit zie je in juni 2021 op Star van Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten