Quantcast
Disney Star

Dit zie je in juni 2021 op Star van Disney+

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in juni voor ons in petto heeft.

Nieuwe series op Star deze maand

My Name is Earl: seizoen 1 – 4 – vrijdag 4 juni

Earl (Jason Lee) heeft al veel foute beslissingen gemaakt in zijn leven, maar door het lot komt hij nu in een periode vol levensbepalende gebeurtenissen terecht. Nadat hij de jackpot won met een kraslot, besluit Earl om zijn gloednieuwe fortuin te gebruiken om al zijn vergissingen recht te zetten.

Cast: Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples en Nadine Velazquez. Gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Greg Garcia.

Keeping up with the Jonesses – vrijdag 4 juni

Een doodgewoon koppel dat woont in een voorstad vindt het niet gemakkelijk om de familie Jones bij te houden. Het zijn zeer knappe en uiterst verfijnde nieuwe buren en daarnaast ook geheime agenten.

Cast: Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher, Gal Gadot, Matt Walsh, Maribeth Monroe, Patton Oswalt en Kevin Dunn. Geregisseerd door Greg Mottola. Geschreven door Michael LeSieur en geproduceerd door Laurie MacDonald en Walter Parkes.

The Monuments Men – vrijdag 4 juni

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een kleine groep kunstexperts in opdracht van Roosevelt als soldaten naar Europa gestuurd. Ze moeten historisch belangrijke gebouwen en monumenten beschermen en daarnaast ook op zoek gaan naar enorme schatkamers, gevuld met kostbare kunst die door de nazi’s werden geplunderd. Tot slot moeten ze racen tegen de tijd terwijl de nazi’s zich haasten om zo veel mogelijk te vernietigen.

Cast: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, Dimitri Leonidas en Cate Blanchett. Geregisseerd door George Clooney. Scenario van George Clooney en Grant Heslov en gebaseerd op het boek van Robert M. Edsel en Bret Witter.

The Gloaming – vrijdag 11 juni

Het lijk van een brutaal vermoorde vrouw verbergt aanwijzingen over recente en vroegere moorden. Politieke corruptie en duistere zakentransacties raken al snel verweven met sinistere misdaden en bovennatuurlijke praktijken. In het midden van dit web staan twee rechercheurs die een tragisch verleden delen. Het wordt een schrijnende zoektocht naar de waarheid, waar hun lot wordt bepaald door de geesten van onopgeloste moorden die ergens tussen leven en dood ronddwalen

Cast: Emma Booth, Ewen Leslie, Aaron Pederson, Anthony Phelan, Nicole Chamoun, Ditch Davey, Max Brown, Markella Kavenagh, Zenia Starr, Rena Owen, Martin Henderson, Josephine Blazier en Matthew Testro. Gecreëerd door Victoria Madden en geregisseerd door Michael Rymer.

The Aftermath – vrijdag 11 juni

In het naoorlogse Duitsland van 1946 arriveert Rachael Morgan in de ruïnes van Hamburg om herenigd te worden met haar man Lewis, een Britse kolonel die de stad aan het heropbouwen is. Rachael ontdekt dat ze hun huis zullen delen met een Duitse weduwnaar en zijn rusteloze dochter. In deze geladen omgeving maken vijandschap en verdriet plaats voor passie en verraad.

Cast: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann, Kate Phillips en Martin Compston. Geregisseerd door James Kent. Scenario van Joe Shrapnel, Anna Waterhouse en Rhidian Brook. Gebaseerd op de roman van Rhidian Brook en geproduceerd door Jack Arbuthnott en Malte Grunert.

Chariots of Fire – vrijdag 11 juni

Deze internationaal gerenommeerde speelfilm won vier Academy Awards en vertelt het waargebeurde verhaal van twee Britse sprinters die strijden voor goud op de Olympische Spelen van 1924 in Parijs. Harold Abrahams, een gedreven atleet van Joodse afkomst, loopt om vooroordelen te overwinnen en persoonlijke roem te krijgen. Zijn rivaal Eric Liddell is een vrome, Schotse missionaris die zijn race voor de glorie Gods loopt.

Cast: Ben Cross, Ian Charleson, Nigel Havers, Nicholas Farrell, Ian Holm, John Gielgud, Lindsay Anderson, Nigel Davenport, Cheryl Campbell en Alice Krig. Geregisseerd door Hugh Hudson, geschreven door Colin Welland en geproduceerd door David Puttnam.

Love, Victor: seizoen 2 – vrijdag 18 juni

Seizoen twee van Love, Victor pikt de draad weer op waar seizoen 1 is geëindigd. Victor wordt geconfronteerd met een familie die het moeilijk heeft met zijn onthulling en zijn ex-vriendin Mia heeft liefdesverdriet. Daarnaast ervaart hij ook de moeilijkheden van een openlijk homoseksuele steratleet te zijn.

Cast: Michael Cimino, Ana Ortiz, James Martinez, Rachel Naomi Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira en Mateo Fernandez. Uitvoerend geproduceerd door Isaac Aptaker, Elizabeth Berger, Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian en Adam Londy.

The Americans: seizoen 1-6 – vrijdag 18 juni

Dit bejubelde Koude Oorlog-drama volgt een alledaags Amerikaans koppel, Phillip en Elizabeth Jennings (Keri Russell en Matthew Rhys), die een geheim dubbelleven leiden. Voor de buitenwereld lijken ze een getrouwd koppel die een reisbureau uitbaten en met hun twee kinderen wonen in een buitenwijk van Washington D.C. In het echt zijn ze Russische spionnen die in opdracht van de USSR informatie moeten inwinnen over de activiteiten en de bewapening van de VS.

Cast: Keri Russell, Matthew Rhys, Brandon J. Dirden, Costa Ronin, Keidrich Sellati, Holly Taylor, Margo Martindale en Noah Emmerich. Gecreëerd door Joe Weisberg en uitvoerend geproduceerd door Joe Weisberg, Joel Fields, Graham Yost, Darryl Frank, Justin Falvey, Chris Long, Stephen Schiff en Mary Rae Thewlis.

Pride – vrijdag 25 juni

Pride is een zesdelige documentaireserie over de strijd voor LGBTQ+ burgerrechten in de VS vanaf de jaren 50 tot de jaren 2000. Zes gerenommeerde LGBTQ+ regisseurs onderzoeken heroïsche en hartverscheurende verhalen die de VS als natie definiëren. Deze serie belicht de FBI surveillance van homoseksuelen tijdens de Lavender Scare in de jaren 50 tot de Culture Wars in de jaren 90 en verder. Daarnaast krijgen we ook een onderzoek te zien binnen de queer legacy van de burgerrechtenbeweging en de strijd om huwelijksgelijkheid. 

Afleveringen geregisseerd door: Tom Kalin, Andrew Ahn, Cheryl Dunye, Anthony Caronna en Alex Smith, Yance Ford en Ro Haber. 
Uitvoerend geproduceerd door
: Alex Stapleton, Danny Gabai, Kama Kaina en Stacy Scripter voor VICE Studios en Christine Vachon en Sydney Foos voor Killer Films.

Station 19: seizoen 1-2 – vrijdag 25 juni

Een groep heldhaftige brandweerlieden van Seattle Fire Station 19 riskeren hun leven en hun harten, zowel tijdens als buiten de dienst. Deze moedige mannen en vrouwen vormen één grote familie en zetten hun leven op het spel om dat van anderen te redden.

Cast: Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre en Miguel Sandoval. Gecreëerd door Stacy McKee en uitvoerend geproduceerd door Paris Barclay, Betsy Beers, Shonda Rhimes en Stacy McKee.

En verder

4 juni:
Teacher’s Pet

11 juni:
Gullivers Travels

18 juni:

Dangerous Minds
Let’s Be Cops
Tin Men


25 juni:

Brubaker
Miss March
Behind Enemy Lines

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.
Lees ook: Dit zie je in juni 2021 op Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten