Quantcast
Disney+

Dit zie je in maart 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in maart voor ons in petto heeft.

The Falcon and the Winter Soldier – vrijdag 19 maart 2021

Nadat WandaVision is afgelopen verschijnt er in maart alweer de tweede Original van Marvel Studios voor Disney+. In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

De zesdelige serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Daniel Brühl speelt de rol van Zemo, Emily VanCamp speelt Sharon Carter en Wyatt Russell neemt de rol van John Walker op zich.

Raya and the Last Dragon – vrijdag 5 maart 2021 met VIP-toegang

Raya and the Last Dragon – © Disney

Walt Disney Animation Studios neemt je met Raya and the Last Dragon mee op reis naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden in harmonie samenleefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is hetzelfde kwaad teruggekeerd en zal een eenzame krijger, Raya, de legendarische laatste draak moeten opsporen om het verscheurde land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze echter ontdekken dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden – er moet ook vertrouwen en teamwork zijn.

Deze film is verkrijgbaar op 5 maart 2021 met VIP-toegang tegen een eenmalige prijs van 21,99 euro. Op vrijdag 4 juni 2021 is de film beschikbaar voor alle abonnees van Disney+

The Mighty Ducks: Game Changers – vrijdag 26 maart 2021

© Disney+

De Mighty Ducks in Minnesota zijn vandaag niet meer de underdogs maar een ultra-competitief, sterk jeugdhockeyteam. Wanneer de 12-jarige Evan Morrow (Brady Noon) zonder pardon uit het team wordt gegooid, starten hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) hun eigen team van buitenbeentjes. Het nieuwe team daagt de genadeloze alles-of-niets-cultuur uit die vandaag de norm is binnen de jeugdsport. Met de hulp van Gordon Bombay ontdekken ze opnieuw hoe leuk het is om te spelen uit liefde voor de sport.

Miraculous World: New York, United Heroez – vrijdag 5 maart 2021

De klas van Marinette gaat op uitstap naar New York voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek. De hele klas gaat mee … behalve Adrien, want zijn vader wil niet dat hij gaat.

Voor zijn vertrek vraagt Ladybug aan Cat Noir om over Parijs te waken, maar geeft geen reden voor zijn afwezigheid. Cat Noir neemt de missie heel ernstig … maar wanneer Marinette, als afgevaardigde van de klas, Gabriel overtuigt om Adrien toch met zijn klasgenoten mee te laten gaan, heeft die laatste een probleem. De jongen is namelijk in het geheim ook Cat Noir en hij kan niet tegelijkertijd over Parijs waken én met zijn klas naar New York gaan. Hoe gaat hij dat klaarspelen? Wie let er op Parijs als onze twee helden weg zijn?

Er is een ding dat Ladybug en Cat Noir niet weten: Havikmot heeft ook een reisje gepland! De Frans-Amerikaanse Vriendschapsweek vindt hij wel interessant en het zou best kunnen dat de Amerikaanse superhelden een beetje hulp nodig hebben. Wat is Havikmot van plan in New York?

Marvel Studios: Legends – vrijdag 12 maart 2021

In Marvel Studios: Legends passeren alle helden en schurken de revue die je binnenkort kan zien in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in 2021 op je loslaat. In deze nieuwe afleveringen ontdekken we meer over Falcon, Winter Soldier, Zemo en Sharon. 

Assembled: The Making of WandaVision – vrijdag 12 maart 2021

WandaVision – © Disney+/Marvel Studios

Stap mee achter de schermen met Elizabeth Olsen, Paul Bettany en het creatieve team van WandaVision. Ontdek hoe de productie inspiratie haalde uit klassieke sitcoms voor dit verrassende concept. Kijk mee hoe de crew de filmmethodes uit de beginjaren van de televisie nauwkeurig wist na te bootsen. Ervaar de unieke uitdagingen van het opnemen van een volledig aflevering voor een live studiopubliek. Leer geweldige nieuwkomers binnen het MCU kennen, zoals Teyonah Parris en Kathryn Hahn, en ook terugkerende favorieten zoals Kat Dennings en Randall Park. Assembled: The Making of WandaVision geeft je een allesomvattende blik op Marvel Studios’ eerste – en misschien wel meest ongewone – streamingserie.

Own The Room – vrijdag 12 maart 2021

Own The Room volgt vijf studenten uit alle hoeken van de wereld terwijl ze met hun bedrijfsplannen naar Macau in China reizen voor de Global Student Entrepreneur Awards. Santosh komt uit een klein landbouwdorpje in Nepal, Alondra werkt aan de kassa van de bakkerij van haar familie in Puerto Rico, Henry is een programmeerwonder uit Nairobi, Jason is een marketingtovenaar uit Griekenland; en Daniela, een immigrant die de crisis in Venezuela ontvlucht, gooit zich in de chemische industrie vanuit haar lab aan New York University.

In deze hartverwarmende film overwint elk van de vijf hoopvolle ondernemers enorme obstakels – van orkanen tot armoede en burgerlijke onrust. Terwijl ze hun land vertegenwoordigen als beste student-ondernemers, is de internationale finale hun kans op wereldwijde aandacht. Met de felbegeerde hoofdprijs van $100.000 kunnen ze hun innovatieve bedrijfsideeën werkelijkheid laten worden en de wereld veranderen.

Inside Pixar – vrijdag 26 maart 2021

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Star voor maart via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten