Quantcast
Disney Star

Dit zie je in maart 2021 op Star van Disney+

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in maart voor ons in petto heeft.

Black Narcissus – vrijdag 5 maart 2021

Black Narcissus is een FX mini-serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rumer Godden. Mopu, de Himalaya, 1934. Een afgelegen paleis dat ooit bekend stond als ‘Het Huis der Vrouwen’ herbergt vele duistere geheimen. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith er een missie proberen op te starten, doen de spookachtige mysteries verboden verlangens oplaaien die voorbestemd lijken te zijn om een verschrikkelijke tragedie te herhalen. 

The Walking Dead seizoen 10c – vrijdag 5 maart 2021

The Walking Dead – © FOX / Disney+

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

Bekijk elke week een nieuwe aflevering: op maandag op FOX en vrijdag op Disney+

The Resident seizoen 1 tot 2 – vrijdag 5 maart 2021

The Resident is een krachtige medische dramareeks over de laatste opleidingsjaren van een jonge dokter. De show onthult wat er echt gebeurt, goed én slecht, in ziekenhuizen doorheen de Verenigde Staten.

Godfather of Harlem – vrijdag 12 maart 2021

© Disney+

Godfather of Harlem laat het verhaal zien van de beruchte onderwereldbaas Bumpy Johnson (Academy Award®- winnaar Forest Whitaker), die in het begin van de jaren 60 terugkeerde na tien jaar gevangenschap en ontdekte dat de wijk waar hij ooit regeerde een puinhoop was geworden.

Love in the Time of Corona – vrijdag 12 maart 2021

Deze vierdelige romantische serie werpt een humoristisch en hoopvol licht op de zoektocht naar liefde en verbondenheid in tijden van social distancing. Love in the Time of Corona volgt verschillende verhaallijnen met een ensemble van personages die zich thuis schuilhouden en geeft een frisse kijk op grenzeloze liefde. De serie werd met behulp van speciale technologie vanop afstand gefilmd. 

The Killing seizoen 1 tot 4 – vrijdag 12 maart 2021

© Disney+

The Killing is gebaseerd op de populaire Deense televisieserie Forbrydelsen en gaat over de moord op een meisje in Seattle en het daarop volgende politieonderzoek. The Killing verbindt drie verschillende verhalen rond een moord: over de rechercheurs die de zaak onderzoeken, de familie van het slachtoffer en de verdachten. In de loop van het verhaal wordt duidelijk dat er geen sprake is van ongelukken. Iedereen heeft iets te verbergen en hoewel iedereen denkt het verwerkt te hebben, blijft het verleden terugkomen.

Homeland seizoen 1 tot 8 – vrijdag 19 maart 2021

© Disney+

Quantico – vrijdag 19 maart 2021

© Disney+

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Filthy Rich – vrijdag 26 maart 2021

Wanneer de rijke CEO van ’s werelds grootste christelijke tv-zender omkomt bij een vliegtuigongeluk, ontdekken zijn vrouw en volwassen kinderen dat hij enkele buitenechtelijke kinderen heeft die blijkbaar ook recht hebben op een stuk erfenis. De matriarch van de familie probeert hen met geld te overhalen om te vertrekken, maar de gloednieuwe erfgenamen hebben daar een ander idee over. Ze blijven in de stad en eisen hun plekje in het familie-imperium op.

Code Black seizoen 1 tot 3 – vrijdag 26 maart 2021

© Disney+

Code Black is een bloedstollend medisch drama dat zich afspeelt op de drukste spoedafdeling van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen – waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd. In Center Stage, de afdeling waar de ernstigste gevallen worden behandeld, wordt het leven gemeten in seconden. De heldhaftige dokters en verpleegsters opereren met snelheid en vaardigheid binnen een overweldigd systeem om de massa’s mensen te behandelen die daar vaak zijn voor een van twee redenen: hun laatste uren of een levensreddend mirakel.

The Catch seizoen 1 tot 2 – vrijdag 26 maart 2021

Alice Vaughan is een gerenommeerde privédetective in L.A. die begint aan een persoonlijke missie tot wraakneming. Waar het ook toe leidt of welke geheimen ze ook zal moeten verbergen, Alice laat zich door niets weerhouden.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Disney+ voor maart via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur