Quantcast
KidsTelevisie

Dit zie je in mei 2021 op Disney Channel

Disney Channel is een deel van The Walt Disney Company en zendt films en series uit voor kinderen en tieners van zes tot en met zestien jaar. De zender wordt wereldwijd uitgezonden in verschillende talen.

Ontdek hieronder de nieuwigheden in de maand mei:

Magische marathon – donderdag 13 mei

De magische marathon van Disney Channel bevat afleveringen van Sadie Sparks. Sadie is een tienermeisje dat ontdekt dat ze magische gaven heeft en een tovenaar in opleiding wordt. Ze krijgt de begeleiding van een magisch konijn, Gilbert. Daarnaast moet ze ook een balans zien te vinden tussen haar middelbare schoolleven.

Upside-Down Magic – donderdag 13 mei

Upside-Down Magic is een originele Disney Channel-film en een bewerking van de gelijknamige en populaire fantasy boekenserie van Sarah Mlynowski, Lauren Myracle en Emily Jenkins. In deze fantasiefilm gaan Nory en haar beste vriendin Reina naar de Sage Academy for Magical Studies. Met haar ongewone krachten komt Nory in een klas terecht voor mensen met wankele of ondersteboven magie.

Cast: Izabela Rose en Siena Agudong.

Upside-Down Magic, donderdag 13 mei om 19:00 uur op Disney Channel met herhalingen op zondag 16 mei om 10:00 uur en maandag 24 mei om 19:00 uur.

Just Roll With it – zondag 23 mei

Just Roll With It is een improvisatie komediereeks, gefilmd met een studiopubliek. De serie volgt het nieuwe samengestelde gezin Bennett-Blatt tijdens hun dagelijkse gezinsleven.

Just Roll With it, vanaf donderdag 23 mei, elke zondag om 13:20 uur op Disney Channel.

Toon meer

Gerelateerde berichten