Quantcast
Disney+Streaming

Dit zie je in mei 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in mei voor ons in petto heeft.

Star Wars: The Bad Batch – 4 mei

Star Wars: The Bad Batch vertelt hoe The Bad Batch, een elitetroep van experimentele klonen, voet aan grond krijgt in een melkwegstelsel dat na de Clone Wars een transformatie ondergaat. De leden van de Bad Batch bezitten elk uitzonderlijke vaardigheden die hen tot buitengewone soldaten maken. Daarnaast hebben ze genetische verschillen met de klonen van de Republiek.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – 7 mei

In seizoen 6 reist het team van Agents of S.H.I.E.L.D vooruit in de tijd naar een akelige toekomst die ze koste wat kost willen vermijden. Tijdens hun avontuur worden ze geconfronteerd met meerdere tijdlijnen en nieuwe vijanden van verre planeten. Ze ontmoeten familie, vrienden en teamgenoten en rapen hun moed bij elkaar om hun grootste uitdaging ooit aan te gaan.

High School Musical: The Musical: The series – 14 mei

De geliefde dramastudenten van East High stappen weer door de schooldeuren met de voorbereiding voor hun lentemusical Belle en het Beest. Dit tweede seizoen combineert herwerkte musicalnummers uit de High School Musical-films en de Broadway-show Belle en het Beest. Daarnaast krijgen we ook een mix van gloednieuwe songs en hits uit het eerste seizoen, zoals All I Want, Born to be Brave, en Just for a Moment.

Marvel’s Runaway: seizoen 2-3 – 14 mei

Zes tieners uit LA ontdekken een schokkend geheim en realiseren zich dat hun ouders altijd tegen hen hebben gelogen. Terwijl ze op onderzoek uitgaan, beginnen de ouders zich af te vragen of hun kinderen ook geheimen hebben. De ouders komen steeds dichter bij de waarheid en de jongeren ontdekken een plan dat vreselijke gevolgen heeft.

Rio en Rio 2 – 14 mei

De animatiefilm Rio komt op Disney+. Blu is een ara die nooit heeft leren vliegen en woont samen met zijn baasje en zijn beste vriendin Linda in het kleine stadje Moose Lake in Minnesota. Wanneer Blu en Linda ontdekken dat er nog een vrouwelijke ara bestaat, reizen ze naar Rio de Janeiro. Wat volgt is een volgt is een avontuur in de Braziliaanse hoofdstad om de vrouwelijke ara Jewel te vinden.

In Rio 2 ruilen Blu, Jewel en hun drie kinderen Rio inruilen voor het Amazoneregenwoud. Terwijl Blu zich probeert aan te passen, staat hij recht tegenover de schurk Nigel en ontmoet hij zijn schoonvader.

Marvel: M.O.D.O.K – 21 mei

De machtige schurk M.O.D.O.K. (Mental Organism Designed Only To Kill) koestert de droom om ooit de wereld te veroveren. Na jaren van tegenslag en mislukkingen heeft M.O.D.O.K. zijn kwaadaardige organisatie naar de ondergang geleid. Wanneer hij wordt verstoten als hoofd van de organisatie en midden in een kapot huwelijk en een gebroken gezinsleven zit, moet hij omgaan met een midlifecrisis.

Inside Pixar – 21 mei

Inside Pixar is een documentaire reeks met persoonlijke en filmverhalen van de Pixar Animation Studios.

Rebel – 28 mei

De nieuwe Star Original-serie Rebel is geïnspireerd op het leven van activiste Erin Brockovich. Annie (Rebel) Bello (Katey Sagal) is een juridisch adviseur zonder diploma in de rechten. Ze is grappig, chaotisch, briljant en onverschrokken en ze gaat tot het uiterste voor de zaken waarin zij gelooft en de mensen van wie ze houdt. Wanneer Rebel zich volledig in de strijd gooit, doet ze er alles aan om tegen elke prijs te winnen.

Bob’s Burgers seizoen 11 – 28 mei

De animatieserie Bob’s Burgers volgt het leven van de hardwerkende Bob die samen met zijn eigenzinnige familie het restaurant Bob’s Burgers uitbaat. Seizoen 11 toont de traditionele feestdagenspecials en verzamelt nieuwe en terugkerende gaststemmen.

Cruella – 28 mei

Deze nieuwe live-action film vertelt over het rebelse leven uit de jonge jaren van Cruella de Vil. De film speelt zich af tijdens de punkrockrevolutie in Londen in de jaren zeventig. De jonge oplichtster Estella (Emma Stone) is een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om beroemd te worden met haar creaties. Ze raakt bevriend met twee jonge dieven waarmee ze samen een leven opbouwt in de straten van Londen.

Estella’s modetalent trekt de aandacht van Barones von Hellman (Emma Thompson), een angstaanjagende en elegante mode-legende. Door hun ontmoeting verandert Estella in de modieuze en op wraak beluste Cruella.

Launchpad – 28 mei

LAUNCHPAD toont zes verschillende verhalen, met elk een andere achtergrond. Elke filmmaker kon rekenen op de hulp van een filmmaatschappij van Disney zoals: Disney+, Lucasfilm, Marvel Studios, Pixar, Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Studios Motion Picture Production. De films zullen te zien zijn onder het thema Ontdek. Elke filmmaker toont een ander verhaal met een andere achtergrond.

Akashinga: The Braves Ones – 28 mei

Akashinga is opgericht in Zimbabwe door Damien Mander, voormalig soldaat bij de Australische Special Forces en leider in de strijd tegen stroperij. Manders zorgt voor een vernieuwende aanpak voor natuurbehoud. Daarnaast ruilt hij een gewapende aanval op stropers in, voor een grote inzet van de gemeenschap. Akashinga: The Brave Ones is geproduceerd door drievoudig Academy Award-winnaar James Cameron en geregisseerd door Maria Wilhelm.

Toon meer

Gerelateerde berichten