Quantcast
Disney Star

Dit zie je in mei 2021 op Star van Disney+

Disney+ brengt met Star een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals tot bij haar abonnees. Star is volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en heeft een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan tv-series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Met meer gedurfde, verrassende en spannende tv-series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook ongeziene pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn. Ontdek welke nieuwe series en films Star in mei voor ons in petto heeft.

Nieuwe series op Star deze maand

Black-Ish: seizoen 6 – 14 mei

In het zesde seizoen toont de bekroonde serie Andres voornemen om voor zijn familie een culturele identiteit te creëren, die zowel hun verleden eert als hun toekomst omarmt. Net als alle ouders willen Andre ‘Dre’ (Anthony Anderson) en Rainbow Johnson (Tracee Ellis Ross) het beste voor hun gezin, maar hun kinderen verschillen toch veel met hun eigen jonge jaren. Ze geven hun kinderen meer dan dat ze zelf hadden en ze zijn niet voorbereid op de gevolgen.

New Girl: seizoen 1-7 – 14 mei

Tien jaar geleden kwam de eerste aflevering van New Girl uit en nu is seizoen 1 tot 7 te streamen op Disney+. De serie volgt het liefdesleven van de opgewekte leerkracht Jess (Zooey Deschanel), haar drie huisgenoten (Jake Johnson, Max Greenfield en Lamorne Morris) en haar beste vriendin Cece (Hannah Simone).

War of the worlds: seizoen 2 – 21 mei

Wanneer astronomen een signaal oppikken uit een ander sterrenstelsel, is dit voor hen het definitieve bewijs dat er intelligent buitenaards leven bestaat. Met ingehouden adem wacht de wereldbevolking verder contact af, maar binnen enkele dagen is de mensheid bijna volledig uitgegroeid. Het enige dat overblijft zijn kleine restjes beschaving in een enge verlaten wereld.

Bob’s Burgers: seizoen 1-10 – 28 mei

De animatieserie Bob’s Burgers volgt het leven van de hardwerkende Bob die samen met zijn eigenzinnige familie het restaurant Bob’s Burgers uitbaat. 

A teacher – 28 mei

Claire is de nieuwste lerares op Westerbrook High School. Ze is ongelukkig in haar huwelijk en op zoek naar verbondenheid. Als snel raakt ze bevriend met mededocent Kathryn Sanders (Marielle Scott). Claires leven verandert wanneer Eric, een charmante laatstejaarsstudent in haar Engelse les, om hulp vraagt bij de voorbereiding op zijn eindexamen. Naarmate Claire en Eric meer tijd samen doorbrengen, worden grenzen overschreden. De blijvende schade die door Claires keuzes wordt aangericht, heeft grote gevolgen.

En verder

7 mei:
Baby’s Day Out
Joshua
The Art of Getting By
Angel S1-5

14 mei:
Ladyhawke
The Beverly Hillbillies

21 mei:
Post Grad
An Innocent Man
Star S1-3

28 mei:
The Full Monty
This Means War
Water For Elephants

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Disney+ voor april via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten