Quantcast
Streamz

Dit zie je in mei 2021 op Streamz

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in mei voor ons in petto heeft. Alle films, series en docu’s op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Xander De Rycke Houdt Het Voor Bekeken (COVID Special) – 3 mei

De kijker kreeg tijdens het voorbije coronajaar bijzondere televisie voorgeschoteld en daarvan maakt stand-up comedian Xander De Rycke, een HBVB-special. Geen volle zaal dit jaar, maar een show afgestemd op tv-kijkend Vlaanderen.

Coyote: seizoen 1 – 5 mei

Wanneer grenswachter Ben Clemens na 32 jaar bijna met pensioen gaat, ontdekt hij een ondergrondse tunnel. De tunnel wordt gebruikt om goederen van de zwarte markt vanuit Mexico binnen te smokkelen in de Verenigde Staten. Al snel bevindt Ben zich in het vizier van het criminele meesterbrein dat hij tijdens het grootste deel van zijn carrière achterna zat. Zijn zwart-witte kijk op de wereld begint te vervagen en zijn ideologie en loyaliteit worden uitgedaagd.

The Flight Attendant: seizoen 1 – 10 mei

Cassandra Bowden wordt op een ochtend in Bangkok wakker in het verkeerde bed in het verkeerde hotel met een lijk naast haar. Ze heeft echter geen idee wat er is gebeurd en vertrekt naar het vliegveld alsof er niets is gebeurd. Wanneer FBI-agenten haar vragen stellen over haar recente overstap naar Dubai, kan ze zich nog steeds niets herinneren van de beruchte avond. The Flight Attend is een komische thriller, gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller.

Raised by Wolves: Seizoen 1 – 10 mei

Raised by Wolves is een nieuwe science fiction-reeks van regisseur Ridley Scott. Twee androids krijgen de taak om op een mysterieuze planeet kinderen op te voeden. Daarbovenop moeten ze het menselijke ras een tweede kans te geven. Wanneer de menselijke kolonie dreigt te worden vernietigd, leren de androids dat het controleren van de mens geen gemakkelijke taak is.

Zack Snyder’s Justice League – 10 mei

De film Justice League verscheen reeds in 2017, maar regisseur Zack Snyder maakte een aangepaste versie. Vier jaar later, in 2021, is de nieuwe versie eindelijk afgerond. Het resultaat is een actiefilm van vier uur die Batman, Wonder Woman, Superman, Cyborg, The Flash en Aquaman herenigt. Bruce Wayne (Batman) is vastberaden om de ultieme opoffering van Superman niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom maakt hij samen met Diana Prince een plan om een team van meta-mensen samen te stellen.

Lockeddown – 10 mei

In de romantische komedie en misdaadfilm Locked Down staan Linda en Paxton op het punt uit elkaar te gaan, wanneer in Londen een verplichte lockdown wordt afgekondigd. Noodgedwongen zitten de ex-geliefden toch nog vast aan elkaar. Samenwonen blijkt een uitdaging, maar dankzij poëzie en een flinke dosis wijn komen ze op een verrassende manier weer dichter bij elkaar.

E! True Hollywood Story: boxset alle seizoenen – 12 mei

E! True Hollywood Story neemt de levens en carrières van de grootste sterren onder de loep. Van verhalen over daverend succes tot groot verlies en de donkere kant van roem. In de docureeks krijgen we een inkijk in de levens van Cardi B, Brad Pitt, Harry & Meghan, millionairs Elon Musk, Jay-Z en Sara Blakely, Beyoncé & Solange Knowles en Britney Spears & Jamie Lynn Spears. De reeks startte oorspronkelijk in 1996 en liep tot 2009. In 2019 werd de reeks herwerkt en zijn er opnieuw twee seizoenen verschenen.

Wahl Street – 19 mei

De nieuwe docureeks geeft een inkijk in het leven van Mark Wahlberg als acteur, producer, ondernemer en vader. Zowel zijn succesvolle als minder succesvolle ondernemingen worden toegelicht. Elke aflevering volgt Mark Wahlberg aan de hand van zijn uitgebreid business portfolio dat bestaat uit een sportkledinglijn, voedingssupplementen, televisie- en filmproductie, en zelfs een Chevrolet garage. Ook Wahlberg’s entourage en andere ondernemers die over de vloer komen, worden toegelicht in de reeks.

In Treatment: seizoen 4 – 23 mei

De Emmy® winnende HBO-serie In Treatment krijgt na meer dan 10 jaar een herwerkte versie. De originele versie van 2008 liep drie seizoenen en het vervolg van de reeks vindt plaats in Los Angeles, waar Dr. Brooke een verschillend trio van patiënten helpt met hun verscheidene problemen, inclusief de wereldwijde pandemie. Deze grote sociale en culturele veranderingen vormen de basis van het werk dat Brooke zal moeten ondernemen. Op het moment zelf krijgt ze ook te maken met conflicten in haar persoonlijke leven.

Oslo – vanaf 30 mei

De film Oslo is gebaseerd op het Tony Award-winnende toneelstuk en vertelt het waargebeurde verhaal van de vredesakkoorden in Oslo in 1993. De film belicht onderhandelingen tussen onverbiddelijke vijanden, onwaarschijnlijke vriendschappen en stille heldendaden van een kleine maar toegewijde groep Israëli’s, Palestijnen en een Noors echtpaar.

Streamz is verkrijgbaar aan 11,95 euro/maand of voor 99,95 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde berichten