Quantcast
Disney StarDisney+

Dit zie je in oktober 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in oktober voor ons in petto heeft.

Nieuw op Disney+

Lego Star Wars: Griezelige Verhalen – vrijdag 1 oktober

Lego Star Wars: Griezelige Verhalen - ©Disney/Disney+
Lego Star Wars: Griezelige Verhalen – ©Disney/Disney+

Na ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ moeten Poe en BB-8 een noodlanding maken op de vulkanische planeet Mustafar. Daar botsen ze op de hebzuchtige Graballa the Hutt, die Darth Vaders kasteel heeft gekocht en het renoveert tot het eerste luxe all-inclusive Sith-geïnspireerde hotel van het sterrenstelsel. Terwijl hij wacht op de reparatie van zijn X-Wing, wagen Poe, BB-8, Graballa en Dean (een kranige, dappere jongen die werkt als Graballa’s monteur) zich diep in het mysterieuze kasteel samen met Vaneé, Darth Vaders trouwe dienaar.  Onderweg vertelt Vaneé drie griezelige verhalen over oude artefacten en iconische schurken uit alle Star Wars-tijdperken. Terwijl Vaneé vertelt en onze helden dieper in de duistere onderbuik van het kasteel lokt, ontstaat er een sinister plan. Met de hulp van Dean moeten Poe en BB-8 hun angsten onder ogen zien, een eeuwenoud kwaad stoppen én ontsnappen om naar hun vrienden terug te keren.

Lego Star Wars: Griezelige Verhalen, vanaf vrijdag 1 oktober 2021 op Disney+.

Black Widow – woensdag 6 oktober

Black Widow - © Disney/Disney+
Black Widow – © Disney/Disney+

In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ confronteert Natasha Romanoff, alias Black Widow, haar duistere verleden als een gevaarlijke samenzwering naar voren komt. Achtervolgd door een macht die zich door niets laat weerhouden om haar ten val te brengen, moet Natasha met haar verleden als spion en haar verbroken relaties afrekenen vanuit de tijd dat ze nog geen Avenger was. Black Widow is de eerste film van fase vier van het Marvel Cinematic Universe.

Black Widow, vanaf woensdag 6 oktober 2021 op Disney+.

Tussen de sterren – woensdag 6 oktober

Een 6-delige docuserie die als een vlieg op de muur de wereld van de NASA van binnenuit laat zien, met camera’s in de ruimte en op aarde. NASA-astronaut kapitein Chris Cassidy is bezig om nog een laatste missie het ruimtepak aan te mogen trekken. Deze serie volgt Chris en het team eromheen op hun missies die gevaar voor leven, lichaam en reputatie met zich meebrengen. Alles om de mensheid verder te brengen.

Tussen de sterren, vanaf woensdag 6 oktober 2021 op Disney+.

Muppets Haunted Mansion – vrijdag 8 oktober

Muppets Haunted Mansion - © Disney/Disney+
Muppets Haunted Mansion – © Disney/Disney+

In Muppets Haunted Mansion gaat de wereldbekende waaghals Gonzo de grootste uitdaging van zijn leven aan door een ​​zeer spannende nacht door te brengen op de engste plek op aarde, The Haunted Mansion. Kermit en zijn vriend Pepé the King Prawn worden in deze muzikale komedie herenigd met de volledige Muppets-bende. Samen spelen ze de populaire geesten van de Haunted Mansion in dit griezelig grappige Muppets-avontuur, met een indrukwekkende sterrencast.

Muppets Haunted Mansion, vanaf vrijdag 8 oktober 2021 op Disney+.

Just Beyond – woensdag 13 oktober

Geïnspireerd op de boeken van R.L. Stine. Just Beyond is een serie van acht afleveringen over de verbazingwekkende en uitdagende verhalen van een realiteit die net iets verder gaat dan die die we kennen. Elke aflevering zien de kijkers een nieuwe cast die op een verrassende reis van zelfontdekking gaat in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en parallelle universa.

Just Beyond, vanaf woensdag 13 oktober 2021 op Disney+.

Nieuw series op Disney+ Star

Empire (seizoen 1 tot 6)woensdag 6 oktober

Empire - © Disney/Disney+ Star
Empire – © Disney/Disney+ Star

Empire is een krachtige dramaserie over een familiedynastie die het hoofd volgt van een muziekimperium wiens drie zonen en ex-vrouw allemaal strijden om zijn troon.

Empire (seizoen 1 tot 6), vanaf woensdag 6 oktober 2021 op Disney+ Star.

Reservation Dogs – woensdag 13 oktober

Sterlin Harjo en Taika Waititi creëerden Reservation Dogs, een comedy-serie met afleveringen van een half uur. We kijken mee hoe vier inheemse Amerikaanse tieners in landelijk Oklahoma stelen, overvallen plegen en sparen voor een reis naar het exotische Californië. Het unieke inheemse creatieve team neemt het publiek mee naar een verrassend vertrouwde en grappige wereld. In de serie spelen D’Pharoah Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis en Lane Factor mee.

Reservation Dogs, vanaf woensdag 13 oktober 2021 op Disney+ Star.

The Resident: seizoen 3 – woensdag 13 oktober

The Resident: seizoen 3 - © Disney/Disney+ Star
The Resident: seizoen 3 – © Disney/Disney+ Star

In dit derde seizoen heeft het Red Rock Mountain Medical het Chastain Memorial overgenomen. De artsen moeten de strijd aangaan tegen de corrumperende invloed van geld in de gezondheidszorg. Terwijl een patiënt in het ziekenhuis wordt opgenomen, zet het heldenteam van dappere, jonge artsen hun toekomst en carrière op het spel om de benadering ‘winst gaat voor patiënten’ een halt toe te roepen.

The Resident: seizoen 3, vanaf woensdag 13 oktober 2021 op Disney+ Star.

American Horror Story: Double Feature – woensdag 20 oktober

American Horror Story: Double Feature - © Disney/Disney+ Star
American Horror Story: Double Feature – © Disney/Disney+ Star

In American Horror Story: Double Feature verhuizen een ploeterende schrijver, zijn zwangere vrouw en hun dochter naar een afgelegen kuststad om de winter te overbruggen. Terwijl ze zich settelen, maken de ware bewoners van het stadje zichzelf bekend. American Horror Story: Double Feature is het tiende seizoen van de bekroonde anthologieserie van Ryan Murphy en Brad Falchuk.

American Horror Story: Double Feature, vanaf woensdag 20 oktober 2021 op Disney+ Star.

Atlanta: seizoen 1 en 2 – woensdag 20 oktober

De serie Atlanta gaat over twee neven die zich opwerken in de muziekscene van Atlanta om hun leven en dat van hun familie te verbeteren.

Atlanta: seizoen 1 en 2, vanaf woensdag 20 oktober 2021 op Disney+ Star.

Liar: seizoen 1 en 2 – woensdag 27 oktober

Liar is een psychologische thriller die Laura Nielson en Andrew Earlham volgt als hun schijnbaar onschuldig afspraakje zich ontrafelt in een complex web van bedrog dat geen van beiden kon voorzien.

Liar: seizoen 1 en 2, vanaf woensdag 27 oktober 2021 op Disney+ Star.

Nieuwe films op Disney+ Star

Alita: Battle Angel – vrijdag 1 oktober

Alita: Battle Angel - © Disney/Disney+ Star
Alita: Battle Angel – © Disney/Disney+ Star

Alita: Battle Angel is een episch avontuur van hoop en kracht van de visionaire filmmakers James Cameron en Robert Rodriguez. Als Alita (Rosa Salazar) wakker wordt in een futuristische wereld die ze niet herkent, wordt ze opgenomen door een empathische arts (Christoph Waltz) die beseft dat in het afgedankte cyborgomhulsel het hart en de ziel van een jonge vrouw met een geweldig verleden huizen.

Alita: Battle Angel, vanaf vrijdag1 oktober 2021 op Disney+ Star.

Aliens – vrijdag 15 oktober

Aliens - © Disney/Disney+ Star
Aliens – © Disney/Disney+ Star

De films Aliens uit 1986, Alien Resurrection uit 1997 en Alien vs. Predator uit 2004 zijn in oktober te zien op Disney+.

Aliens, vanaf vrijdag 15 oktober op Disney+ Star.

The kid who would be king – vrijdag 22 oktober

In dit epische avontuur ontdekt een jongen die gepest wordt Excalibur, het legendarische zwaard. Hij en zijn vrienden (en vijanden) gaan samen met Merlijn de strijd tegen het kwaad aan.

The kid who would be king, vanaf vrijdag 22 oktober 2021 op Disney+ Star.

Books of Blood – vrijdag 29 oktober

Een reis naar onbekend terrein door drie verhalen verstrikt in ruimte en tijd.

Books of Blood, vanaf vrijdag 29 oktober 2021 op Disney+ Star.

Lees ook: Dit zie je in september 2021 op Disney+

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten