Quantcast
Streamz

Dit zie je in oktober 2021 op Streamz en Streamz+

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in oktober voor ons in petto heeft. Alle films, series en docu’s op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Streamz en Streamz+

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid – maandag 4 oktober

In deze vierdelige docureeks wordt het socialmediaplatform OnlyFans onder de loep genomen. Wat begon als een platform waar artiesten exclusieve content tegen betaling konden aanbieden aan fans, groeide in enkele jaren uit tot een plaats waar influencers zich tegen betaling letterlijk bloot geven aan hun fans.

De docureeks geeft een inkijk in het OnlyFans account van: Jamecia Baker (Ex on the beach), Megan Desaever (Temptation Island), porno producente Elise Van Vlaanderen, Yana Daems (Temptation Island), koppel Jolynn & Jason, model en studente Zoë, fulltime OnlyFans creator Lina Roselina, Riley Ede en kapper Fabio Godi.

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid, vanaf maandag 4 oktober op Streamz en Streamz+.

We’re Here: seizoen 2 – dinsdag 12 oktober

In de realityreeks We’re Here trekken Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara en Shangela Laquifa Wadley naar kleine, rustige Amerikaanse stadjes om inwoners te introduceren tot een eenmalige drag queen-opvoering. Ze nemen de bewoners van de steden onder hun hoede en tonen hen het leven van een drag queen.

We’re Here, vanaf dinsdag 12 oktober op Streamz en Streamz+.

Bootcamp: seizoen 2 – vrijdag 15 oktober

In het nieuwe seizoen van TAGMAG-reeks Bootcamp strijden twaalf nieuwe sportieve duo’s tijdens 10 afleveringen vol stevige uitdagingen om de beker. De duo’s worden zowel fysiek als psychologisch op de proef gesteld en de emoties lopen ook hoog op. Welk duo kroont zich tot winnaar van Bootcamp?

Bootcamp: seizoen 2, vanaf vrijdag 15 oktober op Streamz en Streamz+.

Succession: seizoen 3 – maandag 18 oktober

De dramareeks Succession won vorig jaar een Golden Globe en Emmy award voor beste dramaserie. De reeks vertelt het verhaal van de rijke zakenfamilie Roy, die bestaat uit Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen. Samen beheren ze één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld.

Op het einde van seizoen 2 wordt Logan Roy in een hinderlaag gelokt door zijn opstandige zoon Kendall (Emmy-winnaar Jeremy Strong) en daardoor komt hij in seizoen 3 in een gevaarlijke positie terecht. Terwijl ze worstelen om familiale, politieke en financiële allianties te sluiten, lopen de spanningen binnen het gezin hoog op. Alexander Skarsgård (Big Little Lies) en Adrien Brody (The Pianist) vervoegen de cast.

Succession, vanaf maandag 18 oktober op Streamz en Streamz+.

Insecure: seizoen 5 – maandag 25 oktober

De Emmy-winnende reeks Insecure is aan het vijfde en laatste seizoen toe. De reeks volgt verschillende personages in hun liefdesleven en de verschillende fase van het leven en is gecreëerd door hoofdrolspelers Issa Rae en Larry Wilmore.

Insecure, vanaf maandag 25 oktober op Streamz en Streamz+.

Curb Your Enthusiasm: seizoen 11 – maandag 25 oktober

Larry David is terug speelt nog steeds de hoofdrol in de bekroonde komediereeks Curb Your Enthusiasm. De reeks draait rond de fictieve, vrolijk misantropische versie van David, terwijl een camera de banale wereld van de man volgt. Om het verhaal spontaan te houden, is de reeks opgenomen zonder script en krijgen de castleden scènecontouren en vaak geïmproviseerde regels.

Curb Your Enthusiasm, vanaf maandag 25 oktober op Streamz en Streamz+.

Mijn Slechtste Beste Vriendin: seizoen 2 – datum nog net bepaald

Dit najaar komt Mijn Slechtste Beste Vriendin terug met een tweede seizoen. De zes vriendinnen worden opnieuw gespeeld door Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Ella-June Henrard, Clara Cleymans, Kim Hertogs en Charlotte-Anne Bongaerts en nemen de kijker opnieuw mee in hun niet zo goed bewaarde geheimen en grappige misverstanden.

Mijn Slechtste Beste Vriendin, in oktober op Streamz en Streamz+.

Streamz+

Blindfire – woensdag 13 oktober

Blindfire vertelt een pakkend verhaal over politiegeweld, racisme en de verwoestende gevolgen ervan. De cast bevat Brian Geraghty, Sharon Leal en Bethany Joy Lenz.

Blindfire, woensdag 13 oktober op Streamz+.

French Exit – woensdag 13 oktober

In French Exit leeft rijke socialité uit Manhattan op het weinige dat er nog over is van haar erfenis en verhuist naar een klein appartement in Parijs met haar zoon en kat. Michelle Pfeiffer speelt de hoofdrol in het komische drama, aangevuld door het jonge talent Lucas Hedges. De film is gebaseerd op een boek van Patrick DeWitt, die ook het scenario van deze film schreef.

French Exit, vanaf woensdag 13 oktober op Streamz+.

Little Fish – woensdag 13 oktober

Het pasgetrouwde stel Emma en Jude poogt hun relatie te beschermen wanneer ze zich in een dystopische wereld bevindt. Een virus verspreidt zich razendsnel over de planeet en veroorzaakt geheugenverlies bij de slachtoffers. Olivia Cooke en Jack O’Connell spelen de hoofdrol in het romantische drama dat geregisseerd is door Chad Hartigan.

Little Fish, vanaf woensdag 13 oktober op Streamz+.

Vanquish – woensdag 13 oktober

Ruby Rose en Morgan Freeman spelen de hoofdrol in de actiethriller Vanquish. Damon is een gepensioneerde politiecommissaris die verzorgd wordt door Victoria. Op een dag ontvoert hij haar dochter om haar te chanteren. Hij dwingt Victoria hem te helpen grote schoonmaak te houden binnen het korps door zijn corrupte collega’s erbij te lappen .

Vanquish, vanaf woensdag 13 oktober op Streamz+.

Held – zondag 31 oktober

Jill Awbrey en Bart Johnson de hoofdrol in de thriller Held. Tijdens een ontspannend uitje komt het koppel terecht in een persvers en angstaanjagend spel, wanneer ze gegijzeld worden in een afgelegen vakantiewoning. Een anonieme stem beveelt elke beweging en dreigt om ernstige te berokkenen als ze niet gehoorzamen.

Held, vanaf zondag 31 oktober op Streamz+.

Lees ook: Dit zie je in september 2021 op Streamz en Streamz+

Toon meer

Gerelateerde berichten