Quantcast
Kids

Dit zie je in september 2021 op Disney Channel

Disney Channel is een deel van The Walt Disney Company en zendt films en series uit voor kinderen en tieners van zes tot en met zestien jaar. De zender wordt wereldwijd uitgezonden in verschillende talen.

Ontdek hieronder de nieuwigheden in de maand september:

Miraculous: nieuwe afleveringen

Maandag 6 september

Het avontuur van Ladybug en Cat Noir gaat verder in Parijs. Het duo wordt omringd door nieuwe bondgenoten en neemt het op tegen een vijand die sterker en vastberadener is dan ooit. Ondertussen veranderen er voor Ladybug en Cat Noir heel wat dingen in hun leven als superheld en ook voor Marinette en Adrien in hun leven op school. 

Vanaf maandag 6 september elke maandag t.e.m. vrijdag om 15.05 uur op Disney Junior.

Miraculous World

Zaterdag 18 september

In de specials van Miraculous reizen Marinette en Adrien de hele wereld rond, zoals: Miraculous World Shanghai en Miraculous World New York.   

Zaterdag 18 september vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

Miraculous: specials

Zaterdag 25 september

Op zaterdag 25 september is er een marathon van de Miraculous afleveringen.

Zaterdag 25 september vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

Gabby Duran de alien babysitter: nieuwe afleveringen

De intergalactische babysittende krachtpatser Gabby Duran is terug. Swift is bang dat ze te veel hooi op haar vork neemt en vraagt Gabby om een pauze te nemen van het babysitten. Gabby ontdekt dat Wes en Sky elkaar in het geheim leuk vinden en verkoopt ook per ongeluk een geliefd erfstuk. Ze blijft niet bij de pakken zitten en gaat op zoektocht om het erfstuk koste wat het kost terug te vinden.

Vanaf 26 september elke zondag om 12.20 uur op Disney Channel.

Toon meer

Gerelateerde berichten