Quantcast
Kids

Dit zie je in september 2021 op Disney Junior

Disney Junior is een deel van The Walt Disney Company en zendt films en series uit voor kinderen van twee tot en met zeven jaar. De zender wordt wereldwijd uitgezonden in verschillende talen.

Ontdek hieronder de nieuwigheden in de maand september:

Puppy vriendjes: nieuwe afleveringen

Maandag 6 september

De twee puppybroertjes Rolly en Bingo beleven samen met Hissy de kat en ARF de robothond, leuke en spannende avonturen. Wanneer hun baasje Bob het huis verlaat, gaan ze naar het speciale hondenhok om de nieuwste gadgets uit te proberen. De dieren kunnen zo met elkaar praten, maar de mensen horen alleen geblaf.

Een reisje naar het zonnige Hawaï om zand op te halen voor baasje Bob, een dagje thuis op robothond ARF passen en een vakantie naar Antarctica om ijs te zoeken voor in de ijsmaker, zijn enkele van de vele avonturen die ze beleven.

Vanaf maandag 6 september elke maandag t.e.m. vrijdag om 15.05 uur op Disney Junior.

Marathon: Mickey Mouse doldwaze avonturen

Maandag 6 september

Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Katrien, Pluto en Knabbel en Babbel beleven nieuwe avonturen in zijn huis in Jippiedal.

Vanaf maandag 6 september, elke maandag t.e.m. vrijdag om 08.30 uur op Disney Junior.

De kuikenclub: nieuwe reeks

Zaterdag 18 september

De Kuikenclub vormt een team van achtertuinhelpers en slimme probleemoplossers: (Coop, Sweetie en Little Boo). Onder begeleiding van hun mentor, een gepensioneerde zoek- en reddingshond genaamd Captain Tully , leren ze uit hun fouten en vinden ze het leuk om hun buren te helpen.

Vanaf zaterdag 18 september op zaterdag en zondag om 09.20 uur op Disney Junior.

Bluey: nieuwe afleveringen

Maandag 20 september

Bluey is een zes jaar oude puppy die ervan houdt om het dagelijkse leven in een groot avontuur te veranderen. Samen met haar kleine zusje Bingo ontdekken ze hun wereld met spelletjes om zo hun angsten te overwinnen. Ze willen niets liever dan hun ouders te betrekken bij hun avonturen.

Vanaf maandag 20 september elke maandag t.e.m. vrijdag om 17.40 uur op Disney Junior.

Toon meer

Gerelateerde berichten