Quantcast
Disney+

Dit zie je in september 2021 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in september voor ons in petto heeft.

Nieuw op Disney+

Dugs Dagen – woensdag 1 september

Dug Days - © Disney/Disney+
Dug Days – © Disney/Disney+

Dugs Dagen is een serie kortfilms van Pixar Animation Studios die de humoristische tegenslagen volgt van Dug, de lieve hond uit Disney en Pixar’s Up. Elke korte film bevat alledaagse gebeurtenissen die plaatsvinden in de achtertuin van Dug, allemaal bekeken door de ogen van de hond.

Dugs Dagen is geregisseerd en geschreven door Academy Award®-genomineerde en Emmy® Award-winnaar Bob Peterson.

Dugs Dagen, vanaf woensdag 1 september op Disney+.

Marvel Studios Legends: nieuwe afleveringen – woensdag 1 september

Terwijl het Marvel Cinematic Universum zich steeds verder uitbreidt, worden in Marvel Studios Legends de voorafgaande gebeurtenissen in kaart gebracht. Alle helden en slechteriken passeren de revue, die binnenkort te zien zijn in de langverwachte nieuwe shows. 

Marvel Studios Legends: nieuwe afleveringen, vanaf woensdag 1 september op Disney+.

De Jonge Garde: seizoen 1 – woensdag 1 september

Jonge Garde - © Disney/Disney+
Jonge Garde – © Disney/Disney+

De Jonge Garde gaat over zes studenten die een exclusieve horeca- en koksopleiding volgen. Ze worden voorbereid op een succesvol leven in de meest chique restaurants en moeten hard werken en uitdagingen overwinnen.

De Jonge Garde: seizoen 1, vanaf woensdag 1 september op Disney+.

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles – vrijdag 3 september

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles - © Disney/Disney+
Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles – © Disney/Disney+

De verfilmde concertervaring van Billie Eilish, Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles, is gefilmd in de iconische Hollywood Bowl met het Los Angeles Philharmonic orkest, onder leiding van dirigent Gustavo Dudamel. De film is een unieke vertoning van Billie Eilish met alle zestien nummers van haar album, live en in volgorde uitgevoerd.

De special bevat daarnaast ook animatie-elementen en neemt kijkers mee op een droomachtige reis door Billies geboortestad Los Angeles en haar meest iconische decor. Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles bevat Finneas (broer van Billie Eilish), het Los Angeles Children’s koor, het Los Angeles Philharmonic orkest onder leiding van Music & Artistic Director Gustavo Dudamel en de beroemde Braziliaanse gitarist, Romero Lubambo, met orkestarrangementen door David Campbell.

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles, vanaf vrijdag 3 september op Disney+.

Doogie Kamealoha – woensdag 8 september

Doogie Kamealoha - © Disney/Disney+
Doogie Kamealoha – © Disney/Disney+

Dr Lahela ‘Doogie’ Kamealoha is een 16-jarig wonderkind die haar medische carrière combineert met de dagelijkse tienerbeslommeringen. Patiënten en collega’s zijn verbijsterd over Lahela’s genialiteit en noemen haar Doogie naar de tv-serie Doogie Howser, M.D. uit de jaren 90. Haar vader Benny en moeder Clara zijn echter bang dat ze te snel volwassen wordt. Met de steun van haar familie en vrienden, zoekt Lahela haar eigen weg.

Doogie Kamealoha, vanaf woensdag 8 september op Disney+.

Sparkshorts: Twenty Something – vrijdag 10 september

Twenty Something - © Disney/Pixar
Twenty Something – © Disney/Pixar

Gia bevindt zich in de overgang van het volwassen worden op de avond van haar 21ste verjaardag. Sparkshorts: Twenty Something is een verhaal over de onzekerheden van volwassen worden en hoe we allemaal doen alsof totdat we het halen.

Sparkshorts: Twenty Something, vanaf vrijdag 10 september op Disney+.

Europe from Above: seizoen 1 en 2 – woensdag 15 september

Europe From Above - © Disney/Disney+
Europe From Above – © Disney/Disney+

Europe from Above vliegt over Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk om de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden van Europa te laten zien. We krijgen een inkijk hoe traditie, bouwkunde en natuurlijke wonderen dit continent vorm hebben gegeven.

Europe from Above, vanaf woensdag 15 september op Disney+.

Sparkshorts: Nona – vrijdag 17 september

Nona - © Disney/Pixar
Nona – © Disney/Pixar

Een grootmoeder, Nona, is van plan haar vrije dag door te brengen met haar favoriete tv-programma: worstelen. Wanneer haar 5-jarige kleindochter Renee echter onverwachts wordt afgezet, moet Nona kiezen tussen haar twee favoriete dingen.

Sparkshorts: Nona, vanaf vrijdag 17 september op Disney+.

Star Wars Visions – woensdag 22 september

Star Wars: Visions - © Disney/Disney+
Star Wars: Visions – © Disney/Disney+

Zeven Japanse anime-studio’s tonen hun talent en visie in Star Wars: Visions, een verzameling van geanimeerde kortfilms, exclusief beschikbaar op Disney+. Elke studio brengt een nieuwe kijk op het sterrenstelsel hier ver vandaan in haar eigen kenmerkende animatie- en vertelstijl. Dit zijn de zeven anime-studios: Kamikaze Douga, Geno Studio (Twin Engine), Studio Colorido (Twin Engine), TRIGGER, Kinema Citrus, Science Saru en Production I.G.

Als een eerste formele kennismaking met anime, draagt elke kortfilm in deze reeks een unieke Japanse sensibiliteit, wat in veel opzichten aansluit bij de toon en geest van de Star Wars-verhalen. Vanaf het begin hebben de verhalen over het Star Wars-sterrenstelsel zich laten inspireren door de Japanse mythologie en de films van Akira Kurosawa.

Star Wars Visions, vanaf woensdag 22 september op Disney+.

Great Migrations – woensdag 22 september

Great Migrations is een zevendelige reeks die de kijker meeneemt op de zware reizen, die miljoenen dieren over de hele wereld ondergaan om te overleven.

Great Migrations, vanaf woensdag 22 september op Disney+.

A Spark Story – vrijdag 24 september

A Spark Story - © Disney/Disney+
A Spark Story – © Disney/Disney+

De langspeeldocumentaire A Spark Story biedt een diepgaande kijk in het filmproces van Pixars SparkShorts, met extra focus op twee nieuwe kortfilms en hun filmmakers, Twenty Something en Nona

A Spark Story, vanaf vrijdag 24 september op Disney+.

Lees ook: Dit zie je in augustus 2021 op Disney+

Toon meer

Gerelateerde berichten