Quantcast
Streamz

Dit zie je in september 2021 op Streamz en Streamz+

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier welke films en series Streamz in september voor ons in petto heeft. Alle films, series en docu’s op Streamz zijn ook te zien op Streamz+.

Streamz en Streamz+

Billions: seizoen 5 – maandag 6 september

In het vijfde seizoen van Billions, zijn Paul Giamatti en Damian Lewis terug als hoofdpersonages Chuck Rhoades en Bobby Axelrod. US attorney Rhoades opent de jacht op de criminele en hebzuchtige hedgefundmanager Bobby Axelrod. Er ontstaat een ongezien kat-en-muisspel waarin ze elkaar steeds te slim af zijn. Ook nieuwe tegenstanders maken hun intrede in de reeks, zoals miljardair Mike Prince.

Chuck en Bobby moeten alles op alles zetten in hun strijd tegen Prince, die heel ver wil gaan om de top te bereiken.
De opnames van Billions werden vorig jaar stopgezet door de coronacrisis, maar konden recent hervat worden.

Billions: seizoen 5, vanaf maandag 6 september op Streamz en Streamz+.

Regenboog – woensdag 8 september

Regenboog is een eigenzinnige reconstructie van de Wereldkampioenschappen wielrennen die ooit in België georganiseerd zijn. Van het allereerste kampioenschap in België in 1930 in Luik tot het laatste in Zolder in 2002. De reeks bevat drie thema’s per drie verschillende afleveringen over de geschiedenis van de WK’s in België.

Regenboog, vanaf woensdag 8 september op Streamz en Streamz+.

Prodigal Son: seizoen 2 – zondag 12 september

In het tweede seizoen van de misdaadreeks Prodigal Son zit moord nog steeds in de familie. Tom Payne en Michael Sheen vertolken opnieuw de hoofdrollen, samen met de intrede van topactrice Catherine Zeta-Jones. De Oscarwinnares vervoegt de cast als een dokter in een psychiatrische instelling.

Het tweede seizoen is voorlopig het laatste van de reeks, want een derde kreeg nog geen groen licht.

Prodigal Son, seizoen 2, vanaf zondag 12 september op Streamz en Streamz+.

Scenes from a Marriage – maandag 13 september

Mira en Jonathan zijn een modern getrouwd koppel. Ze gaan door de obstakels van hun huwelijk: de liefde en de pijn die gepaard gaat met de passie die tussen hen vervaagt. Een intense breuk dringt zich op.

In Scenes from a Marriage spelen Oscar Isaac en Jessica Chastain de hoofdrol in een moderne tv-remake van de gelijknamige film van de Zweedse regisseur Ingmar Bergman uit 1973. Beide acteurs spelen een getrouwd koppel dat uit elkaar spat in een verhaal boordevol liefde, haat, verwijten en verlangen. Scenes from a Marriage is een 5-delige dramareeks, die ook werd geselecteerd voor het Filmfestival van Venetië.

Scenes from a Marriage, vanaf maandag 13 september op Streamz en Streamz+.

Britannia: seizoen 3 – woensdag 22 september

Britannia seizoen 3 keert terug naar het jaar 43 na Christus. De Romeinen staan terug op het Britse eiland om het te veroveren, maar dan moeten ze eerst voorbij de Kelten geraken. Een jong meisje probeert ook samen met enkele zonderlingen een rebellie te starten. In de reeks staat een wereld vol Keltische stammen, mysterieuze druïdes en meedogenloze Romeinen centraal en ook The Walking Dead-acteur David Morrisey is te zien in de reeks.

Britannia, vanaf woensdag 22 september op Streamz en Streamz+.

Unseen – woensdag 22 september

Gedurende tien dagen worden enkele mensen plots onzichtbaar. Sommigen gebruiken het in hun voordeel, anderen zonderen zich af met hun bijzondere gave, maar allemaal moeten ze keuzes maken. De franstalige reeks Unseen is geregisseerd door Geoffrey Enthoven (Hasta La Vista).

Unseen, vanaf woensdag 22 september op Streamz en Streamz+.

Doom Patrol: seizoen 3 – vrijdag 24 september

Doom Patrol seizoen 3 bestaat uit een hoop excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde.

Doom Patrol: seizoen 3, vanaf vrijdag 24 september op Streamz en Streamz+.

La Brea: seizoen 1 – woensdag 29 september

Op een dag verschijnt er plots een gigantisch zinkgat in Los Angeles. Een familie wordt van elkaar gescheiden en moet een manier vinden om terug bij elkaar te komen. De reeks werd grotendeels opgenomen in het Australische Victoria en is de duurste serie die daar werd gedraaid sinds de HBO-serie The Pacific. 

La Brea: seizoen 1, vanaf woensdag 29 september op Streamz en Streamz+.

Streamz+

Brothers by Blood – woensdag 15 september

Een jonge Peter kijkt hulpeloos toe hoe zijn zusje wordt aangereden door een auto, die gelinkt wordt aan de Italiaanse maffia. Ook zijn familie blijft geschokt achter. 30 jaar later wordt Peter nog steeds door deze tragische gebeurtenis achtervolgd. Matthias Schoenaerts speelt naast The Suicide Squad-acteur Joel Kinnaman de hoofdrol. De film is gebaseerd op het boek Brotherly Love uit 1991. 

Brothers by Blood, woensdag 15 september op Streamz en Streamz+.

Monster Hunter – woensdag 15 september

In Monster Hunter bevindt zich een wereld van gevaarlijke monsters naast de onze. Luitenant Artemis gaat de strijd aan met de grote gedrochten. Resident Evil-actrice speelt de hoofdrol in deze film een Tony Jaa en Ron Perlman maken ook deel uit van de cast.  

Monster Hunter, vanaf woensdag 15 september op Streamz en Streamz+.

Jungleland – woensdag 22 september

Stanley (Charlie Hunnam) is de broer en manager van bokser Lion (Jack O’Connell). Na een zwaar verlies in de boksring zitten beiden in grote schulden. Wanneer zich een kans voordoet om de grote som geld terug te verdienen, aarzelt het duo niet. Ze reizen samen het land door voor een laatste gevecht en ontmoeten een onverwachte medereiziger (Jessica Barden). Hun band lijkt echter niet zo sterk als het lijkt.

Jungleland, vanaf woensdag 22 september op Streamz en Streamz+.

Knives Out – woensdag 29 september

Schrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn huis, vlak na zijn 85e verjaardag. Detective Benoit Blanc wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen. Knives Out is een whodunnit van regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) met een indrukwekkende cast: Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Christopher Plummer en Toni Collette. 

De film kreeg een Oscarnominatie voor het scenario en momenteel zijn er ook twee sequels gepland. 

Knives Out, vanaf woensdag 29 september op Streamz en Streamz+.

The Killing of Two Young Lovers – woensdag 29 september

David en zijn vrouw Nikki maken een moeilijke periode door. Ze geven elkaar de tijd en ruimte om na te denken over hun relatie en leven. The Killing of Two Young Lovers is een verrassend, spannend drama over wat liefde eigenlijk is. Acteurs Clayne Crawford (David) en Sepideh Moafi (Nikki) spelen twee geliefden tijdens een proefscheiding, om het huwelijk te redden dat ze tot nu toe als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

David stemt in met Nikki’s wensen, omdat hij denkt dat het de enige manier is om hun gezin met vier kinderen samen te houden, maar Nikki blijkt uiteindelijk een nieuwe vriend te hebben.

Lees ook: Dit zie je in augustus 2021 op Streamz en Streamz+

Toon meer

Gerelateerde berichten