Quantcast
KidsTelevisie

Dit zie je tijdens het Hemelvaartweekend op Ketnet Junior

Het verlengd weekend is van start gegaan en de allerkleinsten kunnen terecht op Ketnet Junior. De zender zendt nieuwe reeksen van Pingu in de stad uit en kinderen kunnen ook hun hart ophalen met Sarah Danst en Kaatje. Het populaire Ketnet-figuur spoort kinderen aan om zich in te smeren tegen de zon met het lied Smeer maar.

Ontdek hieronder het programma van Ketnet Junior tijdens het Hemelvaartweekend:

Sarah danst

In Sarah danst maakt Ketnet-presentatrice Sarah Mouhamou samen met DJ Sokpop dansvideo’s.
Ze dansen op de leukste beats en leren de kinderen ook dansjes aan, zodat ze tijdens het verlengde weekend voldoende beweging hebben.

Sarah danst, vanaf vandaag te bekijken in de Ketnet Junior-app, op YouTube, VRT NU en het kanaal van Ketnet.

Pingu in de stad

Ketnet Junior zorgt voor nostalgie met een vernieuwde reeks van Pingu. Het verhaal van de kleine pinguïn werd zowel inhoudelijk als visueel in een nieuw jasje gestoken. Pingu is verhuisd naar de stad en moet wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. De nieuwsgierige Pingu zal er alles aan doen om de inwoners van de stad bij hun job te helpen, maar hij maakt er vaak een rommeltje van.

Pingu in de stad, vanaf vandaag te bekijken in de Ketnet Junior-app, op VRT NU en op het kanaal van Ketnet.

Kaatje – Smeer maar

“Van mijn snoet naar mijn voeten, langs mijn buik, dan de route helemaal terug, doe jij mijn rug?” Met het Smeer maar-lied zet Kaatje samen met astronaut Viktor en dino Kamiel kinderen aan om zich goed in te smeren met zonnig weer. Ketnet maakt met dit lied kinderen en ouders bewust van de gevaren van de zon én het belang van een goede huidbescherming.

Het Smeer maar-lied van Kaatje, vanaf vandaag te beluisteren in de Ketnet Junior-app, VRT NU en op YouTube beluisteren.

Special van No-No: Zondvloed in Onderbosmeren


Ketnet Junior zendt een lange zonnige special uit van No-No: Zondvloed in Onderbosmeren. In Onderbosmeren begint elke dag als een mooie, gelukkige dag en elke ochtend wordt No-No het vogelbekdier wakker met een verbazingwekkend idee. Nadien rent het vogelbekdier naar zijn vrienden om het idee uit te voeren. No-No is een komische animatieserie voor de allerkleinsten, gebaseerd op de kinderboeken van Magali Le Huche

No-No: Zondvloed in Onderbosmeren, vanaf te bekijken in de Ketnet Junior-app, op VRT NU en op het kanaal van Ketnet.

Toon meer

Gerelateerde berichten