Quantcast
Streamz

Dit zijn de 10 best bekeken titels van juli op Streamz

Streamz is een unieke streamingservice van DPG Media en Telenet die de strafste lokale fictiereeksen van VTM, Play4 en Eén verzamelt. Het aanbod wordt aangevuld met internationale reeksen van onder andere HBO, een uitgebreide kidszone, films en documentaires. Ontdek hier de tien best bekeken titels van de maand juli.

In de top tien van de best bekeken titels in de maand juli staan enkel series. Mocro Maffia voert de lijst aan en de jeugdreeks D5R sluit de top tien af.

Best bekeken titels van juli

1) Mocro Maffia : seizoen 1-3

Het derde seizoen van Mocro Maffia gaat verder waar seizoen 2 stopte: Potlood neemt het op tegen Paus, wiens organisatie nu onder leiding staat van Tatta (Robert de Hoog). Na haar persoonlijke wraak op Taliban neemt Nadira (Nora El Koussour) wraak voor haar twee geliquideerde broers en vindt daarin de hulp van Eiffel (Achmed el Jennouni).

2) Clarice : seizoen 1

FBI-agente Clarice Sterling gaat een jaar na haar jacht op Buffalo Bill en haar aanvaring met Hannibal Lecter opnieuw aan de slag bij de FBI. Hierdoor wordt ze terug geconfronteerd met de gruwelijkste moordzaken. De psychologische thriller-reeks Clarice werd geschreven door Alex Kurtzman (Star Trek, Transformers) en Jenny Lumet (The Mummy) en is gebaseerd op het boek The Silence of the Lambs van Thomas Harris.

3) Glad ijs : seizoen 1

In de komische misdaadreeks Glad ijs zien we Phil “Frisco” Druyts, een hardwerkende man die enorm populair is onder zijn werknemers, maar hij weet niet wat er allemaal gaande is in zijn eigen familie. Zijn levenswerk verdwijnt, wanneer zijn vrouw en oudste zoon zijn ijsroom fabriek achter zijn rug verkopen. Als Phil uiteindelijk ontvoerd wordt staat het hele land in rep en roer.

4) Gossip Girl reboot : seizoen 1

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van Gossip Girl onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en toont hoe sociale media en New York zijn veranderd doorheen de jaren. De reboot behoudt het concept met enkele verrassende twists.

5) The white Lotus (minireeks)

De zesdelige minireeks The white Lotus is een sociale satire die verschillende hotelgasten volgt over een periode van een week in The White Lotus, een exclusief resort in Hawaï. Naarmate de dagen vorderen, veranderen de op het eerste gezicht voorbeeldige gasten, het opgewekte hotelteam en zelfs de idyllische locatie. De reeks is geschreven en bedacht door Mike White (School of Rock).

6) Mare of Easttown (minireeks)

In de zevendelige minireeks Mare of Easttown probeert een detective in een klein stadje in Pennsylvania een moord te onderzoeken. Daarnaast moet ze ook vermijden dat haar leven in elkaar stort.

7) Why Women Kill : seizoen 1-2

Seizoen 2 van Why Women Kill speelt zich volledig af in Los Angeles in het jaar 1949. De reeks vertelt het leven van Alma Fillcot (Allison Tolman), een nogal slonzige en teruggetrokken huisvrouw die droomt om deel uit te maken van een elite lokale tuinclub. Alma past echter niet tussen de andere opzichtige, goedgeklede vrouwen in de commissie.

Bovendien lijkt haar man in eerste instantie naar de buitenwereld toe een zeer aardige dierenarts, maar tegelijkertijd heeft hij toch ook een donkere, geheime hobby. Op het moment dat ze zijn geheim ontdekt, komt haar leven direct op haar kop te staan. 

8) Burden of Truth : seizoen 1-4

De succesvolle advocate Joanna Hanley keert terug naar haar woonplaats Millwood om een belangrijke klant te verdedigen. Eens teruggekeerd naar haar voormalige thuis, merkt ze dat ze haar inzet en talent goed kunnen gebruiken. De Canadese actrice Kristin Kreuk vertolkt de hoofdrol, die we onder andere kennen van de reeks Beauty and the Beast als politieagente Catherine Chandler.

9) Red Light : seizoen 1

In Red Light vertolken Carice van Houten (Game of Thrones), Halina Reijn (Instinct) en Maaike Neuville (De Twaalf) drie vrouwen met verschillende achtergronden. Sylvia is een prostituee die werkt in een bordeel met haar vriend en pooier. Esther is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven.

Door een samenloop van gebeurtenissen komen ze alle drie terecht in de gevaarlijke wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. De drie vrouwen komen er dan ook al snel achter dat ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen.

10) D5R : seizoen 1-9

In het negende seizoen van D5R krijgen we opnieuw een blik in de turbulente levens van de vriendengroep: Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). De serie, en zijn fans, groeide op met de personages en sinds seizoen 8 worden alle afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent.

Lees ook: Dit zie je in juli 2021 op Streamz en Streamz+

Toon meer

Gerelateerde berichten