Quantcast
Varia

Dit zijn de 200 projecten van De Warmste Week 2021

De 200 projecten van De Warmste Week 2021 zijn bekend. De jury van het De Warmste Week Fonds maakte dit weekend een selectie van projecten binnen het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ bekend om financieel te ondersteunen.

De Warmste Week 2021 nadert en het DWW Fonds heeft zonet de volledige selectie van de te ondersteunen projecten bekendgemaakt. Dieter Coppens bezocht De Engelenhoeve, één van de 200 geselecteerde projecten. De Engelenhoeve droomt van een mobiel percussiehuis dat kinderen en jongeren met een beperking helpt om meer zichzelf te kunnen zijn.

Vanaf dit jaar is er ook een QR-code beschikbaar in de vorm van de vlam van De Warmste Week. Deze is terug te vinden via de website of op posters en stickers in de buurt. Door de vlam te scannen kun je De Warmste Week steunen met een gift.

Daarnaast voorziet KBC ook vlammetjes-pins bij een KBC bank- of verzekeringskantoor in de buurt. Daarnaast zijn er ook DWW-mondmaskers te verkrijgen via www.dewarmsteweek.be.

De volledige lijst met de 200 projecten is terug te vinden via www.dewarmsteweek.be en op de website van de Koning Boudewijnstichting. Het totale bedrag dat wordt ingezameld voor De Warmste Week, zal door het DWW Fonds worden verdeeld onder de 200 projecten.

De Warmste Week, van 18 tot en met 24 december 2021 op Eén en als De Warmste Radio op MNM en Studio Brussel, live vanuit Mechelen.

Toon meer

Gerelateerde berichten