Quantcast
EntertainmentNajaar 2021

Dit zijn de eerste kandidaten van nieuw seizoen Dancing With The Stars

Dit najaar gaat Play4 op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van Dancing with the Stars.

Na James Cooke danste Julie Vermeire zich met een brede glimlach naar de overwinning in het vorige seizoen van Dancing With The Stars. En na anderhalf jaar zonder de bikkelharde competitie wegens corona, gaat de danswedstrijd opnieuw door.

Een brede waaier aan bekende gezichten gaan dé dansuitdaging van hun leven aan en pushen hun lichaam tot het uiterste op de dansvloer. Jive, tango of modern, de kandidaten moeten in elke stijl zien uit te blinken en de jury verwacht niets minder dan een prestatie van professioneel topniveau. Welk koppel heeft de beste moves en weet de jury en de kijkers thuis te verleiden?

De eerste kandidaten zijn alvast bekend: Olympisch kampioene Nina Derwael en #LikeMe-ster Maksim Stojanac

“Dit najaar zal ik niet alleen zweven aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Ik ben superblij dat Play4 me heeft gevraagd voor het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars. Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken, en Dancing with the Stars: dat noem ik nog eens een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb, en met Maksim Stojanac heb ik al meteen een geduchte tegenstander.”

Nina Derwael

“Met Nina ken ik al één collega-danser tegen wie ik het dit najaar zal opnemen op de dansvloer. Ik ga dit dansavontuur met volle goesting aan. Battlen tegen Nina wordt niet makkelijk, maar laat ons zeggen dat ik ook voor goud zal gaan, like Nina. (lacht)”

Maksim Stojanac

Dancing With The Stars (seizoen 3), dit najaar op Play4.

Lees ook: Het najaar van Play4: vaste waarden, straffe fictie en een ongeziene klopjacht

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten