Quantcast
MuziekRadio

Ed Sheeran treedt op voor De Warmste Week

Ed Sheeran speelde vandaag een unieke showcase voor De Warmste Week. In het thema Kunnen zijn wie je bent ging de wereldster ook gesprekken aan met zijn fans en met Siska Schoeters.

Vandaag werd de showcase van Ed Sheeran opgenomen op de VRT in het thema Kunnen zijn wie je bent ter ere van De Warmste Week. Siska Schoeters was gastvrouw van dienst en ging met Ed Sheeran in gesprek rond het thema.

Met de actie van Ed Sheeran en de massale steun van zijn fans werd er al 108.429 euro ingezameld. Dit bedrag is meteen ook het startschot voor de solidariteitsactie van De Warmste Week om projecten en mensen te kunnen steunen in het thema Kunnen zien wij wie je bent. Organisaties kunnen momenteel dergelijke projecten indienen bij het DWW Fonds van de Koning Boudewijnstichting. 

Eind december, tijdens De Warmste Week is het concert van Ed Sheeran te bekijken in een televisiespecial op Eén. Het gesprek tussen Ed Sheeran en Siska Schoeters is vanaf dinsdagvoormiddag 5 oktober te bekijken via VRT NU.

De Warmste Week, van 18 tot en met 24 december 2021 op Eén en als De Warmste Radio op MNM en Studio Brussel, live vanuit Mechelen.

Lees ook: Ed Sheeran steunt De Warmste Week met unieke showcase in België

Toon meer

Gerelateerde berichten