Quantcast
Televisie

Eerste twijfels slaan toe in Temptation Island: Love or Leave

In een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave, zorgt het eerste kampvuur voor de nodige twijfels. Vooral bij Donna komen de eerste kampvuurbeelden van haar vriend Nico hard aan. Bij aankomst in de villa vlucht ze meteen weg naar haar kamer: “Ik heb zoveel tijd en geld verspild aan hem.”

De eerste kampvuurbeelden komen hard aan bij de vrouwelijke koppelhelften: Julia, Delphine, Aylin en Donna. Vooral bij die laatste slaan de beelden in als een bom en ze zondert zich samen met Delphine meteen af op haar kamer. “Ik denk dat leven zonder Nico misschien wel beter is voor mij, hoe hard ik dat ook vind hé”.

Na de vrouwen krijgen nu ook de mannen hun eerste kampvuur te zien en dat zorgt ook voor verrassingen. Door de twijfels van Donna gaat net voor het vertrek van de mannen voor het eerst bij Nico het connectielampje branden en tijdens het kampvuur wordt hij meteen geconfronteerd met haar heftige reactie.

Daarnaast ontdekt Bert een opmerkelijke onthulling van zijn partner Delphine en dat zorgt voor de nodige emoties: “Ik ga geen dingen zeggen waar ik later spijt van heb. Ik zie haar nog altijd doodgraag”.

Temptation Island: Love or Leave, elke vrijdagavond om 20.35 uur op Play5 en GoPlay.be.

Lees ook: Drama in Temptation Island: Vrouwen overstuur na eerste kampvuurbeelden

Toon meer

Gerelateerde berichten