Quantcast
Sport

Exclusief aan tafel met de Rode Duivels tijdens special Deviltime bij VTM

De EK-countdown kan beginnen! Het nationale elftal stoomt zich klaar voor het EK van komende zomer en hun openingswedstrijd tegen Rusland. Als opwarmer voor deze spannende reeks aan wedstrijden, strijkt VTM woensdag neer in het basiskamp van de Rode Duivels in Tubeke voor de special Deviltime: exclusief aan tafel met de Duivels.

Stef Wauters en Jan Mulder ontvangen enkele van dé top-Duivels en hun bondscoach Roberto Martínez voor een vooruitblik naar de twee interlands op eigen bodem en op het EK zelf. Tijdens de special gaat Guga Baúl ook op stap met de kok van de Rode Duivels, die er dagelijks in de potten roert, en krijgt Vlaanderen een exclusieve blik achter de schermen van het trainingscenter. Zo komen ze o.a. te weten waar het elftal traint en hoe hun slaapkamers eruit zien. 

“We kunnen lang en exclusief praten met dé topduivels en hun bondscoach, op een zucht van het Europees Kampioenschap waar het allemaal moet gebeuren. Hoe groot is de honger? En hoe groot het vertrouwen na alweer een vlekkeloze kwalificatiecampagne? Raakt Axel Witsel nog klaar? En wat verwachten zij van de supporters?”

Stef Wauters

“Spijt het Romelu Lukaku dat Zlatan op het EK ontbreekt? En wat kan Eden Hazard definitief genezen? Ik vraag het de Duivels graag zelf.”

Jan Mulder

De special Deviltime: exclusief aan tafel met de Duivels is te zien als opwarmer van de vriendschappelijke wedstrijd tussen België en Griekenland, op donderdag 3 juni om 20.25 uur bij VTM. Op zondag 6 juni om 20.25 uur komen de Rode Duivels opnieuw in actie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Kroatië. 

Deviltime: exclusief aan tafel met de Duivels, op woensdag 2 juni 2021 om 20.40 uur bij VTM.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten