Quantcast
Familie

Familie van 6 april tot 10 april 2020

Slecht nieuws voor de fans van Familie, DPG Media heeft besloten om naar aanleiding van het coronavirus de opnames van de dagelijkse reeks Familie voorlopig stil te leggen uit gezondheidsoverwegingen voor de cast en crew. Voor de komende weken zijn er nog voldoende afleveringen om Familie te kunnen blijven uitzenden tot en met vrijdag 24 april. Wanneer de opnames terug opgestart worden, wordt nog bekeken. 

Voorlopig zit je dus nog goed om elke weekdag rond 20 uur de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 06 april 2020

Véronique wordt overmand door onzekerheid: is haar beslissing wel de juiste? Ze probeert ook duidelijke afspraken te maken met Lars. In het woonzorgcentrum lijkt Alfons de pedalen te verliezen. Mieke en Niko hebben een meningsverschil.

Dinsdag 07 april 2020

Jenny en Brigitte speculeren volop over het nieuws dat ze van Jonas hebben gekregen. Benny confronteert Vanessa. Lars laat Brigitte weten dat hij de jaarrekening van Fashion wil inkijken, maar vertelt niet waarom.

Woensdag 08 april 2020

Voor Mieke en Niko breekt een spannend moment aan. Alfons wil Benny niet meer zien. Vanessa zoekt tevergeefs naar werk. Iris en Véronique hebben een gesprek over Lars. Cédric probeert Alex te bereiken, maar zij neemt niet op.

Donderdag 09 april 2020

Florianne zet Alex onder druk. Peter heeft een eitje te pellen met Iris. Benny zoekt toenadering tot Jonas. Ondertussen besluit Jenny zich bij hem te verontschuldigen. Kathleen heeft Mathias een moeilijke boodschap te vertellen. Tony gaat over tot actie.

Vrijdag 10 april 2020

Cédric brengt Véronique op de hoogte van zijn keuze. Zij reageert niet enthousiast. Florianne wil dat Alex terug aan het werk gaat. Tony laat Benny weten dat de toestand van Alfons achteruitgaat.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten