Quantcast
Familie

‘Familie’ van 1 tot 5 maart 2021

‘Familie’ wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 1 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 136

Amélie is razend door het nieuws dat ze te horen krijgt. Rudi adviseert Mieke om Niko zijn eigen gang te laten gaan. Iris stuit op een veto van Véronique. Zij wordt op haar plaats gezet door Lars. Hanne en Quinten zijn niet van plan toegevingen te doen.

Dinsdag 2 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 137

Amélie blijft bij haar besluit. Hanne zoekt mensen die willen getuigen dat Quinten een drankprobleem heeft. Niko komt meer en meer in slechte papieren te zitten. Mathias overweegt om zijn aanbod in te trekken.

Woensdag 3 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 138

Niko gaat toch onderhandelen met CoBrew en wil volledige carte blanche. Ook Cédric moeit zich met de zaak. Lars en Véronique doen Rudi een fantastisch voorstel. Raven beslist om zijn zoektocht te staken.

Donderdag 4 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 139

Hanne is op van de zenuwen nu de dag van de rechtszaak is aangebroken. Quinten legt aan de rechter uit waarom hij vindt dat Gaston niet veilig is bij Hanne. Stefanie en Patrick treffen een puinhoop aan in het atelier. Niko heeft een andere investeerder gevonden.

Vrijdag 5 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 140

Mieke raadt Hanne af om opnieuw de confrontatie met Quinten aan te gaan. Vanessa krijgt plots een alarmerende sms van Benny. Bij Wolff & Bos staat Rudi op ontploffen wanneer hij ontdekt wat Lars achter zijn rug heeft geregeld. Amélie wacht vol spanning op de uitslag van de medische testen.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Familie’ via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten