Quantcast
Familie

Familie van 1 tot 5 november 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan haar 31ste seizoen. Hieronder kan je alvast lezen wat er deze week staat te gebeuren.

Maandag 1 november 2021

Seizoen 31 – aflevering 51

Iris maakt zich zorgen omdat Francesca spoorloos verdwenen is. Peter slaagt er niet in haar gerust te stellen. Véronique houdt een onbehaaglijk gevoel over aan de avond met Leon. Niko en Rudi gedragen zich mysterieus.

Dinsdag 2 november 2021

Seizoen 31 – aflevering 52

Kato en Louise willen een housewarming organiseren. Jelle reageert enthousiast, maar ziet het meteen veel te groot. Niko voelt zich schuldig. Lars belooft Véronique dat hij zich zal excuseren bij Cédric.

Woensdag 3 november 2021

Seizoen 31 – aflevering 53

Iris en Peter krijgen nieuws van de politie. Guido heeft een date met Griet, maar zij krabbelt op het laatste moment terug en verzint een excuus. Leon neemt Raven mee op jacht.

Donderdag 4 november 2021

Seizoen 31 – aflevering 54

Niko wordt door Zjef gespot in het park en denkt er meteen het zijne van. Cédric spreekt Lars aan over zijn vader en ook Mathias pakt Lars aan. Griet inspireert Guido om actie te ondernemen en meer voor zichzelf op te komen.

Vrijdag 5 november 2021

Seizoen 31 – aflevering 55

Zjef wil Mieke inlichten over Niko. Rudi probeert hem te overhalen dit niet te doen. Hij maakt Niko wel duidelijk dat hij niet meer wil liegen voor hem. Jelle probeert indruk te maken op Kato. Cédric dreigt Brigitte te vertellen dat Raven bij Leon logeert.

Familie, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten