Quantcast
Familie

Familie van 10 tot 14 januari 2022

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan haar 31ste seizoen. Hieronder kan je alvast lezen wat er deze week staat te gebeuren.

Maandag 10 januari 2022

Seizoen 31 – aflevering 101

Benny gaat akkoord met het voorstel van Samira, maar Patrick gelooft er niets van. Mathias maakt een afspraak voor een rondleiding met Stieg Erikson, een potentile klant uit Noorwegen. Hij vraagt Cedric mee. Louise heeft moeite om zich te concentreren op haar studies.

Dinsdag 11 januari 2022

Seizoen 31 – aflevering 102

Het werk van Rudi’s studenten geeft hem een creatieve boost. Hij maakt een paar gedurfde schetsen voor de nieuwe collectie. Hanne vindt ze echter veel te gewaagd voor Wolff & Bos. Kato raadt Louise aan om een paar vakken door te schuiven naar de tweede zit.

Woensdag 12 januari 2022

Seizoen 31 – aflevering 103

Kato en Jelle spreken af om Louise samen door haar examens te loodsen. Kato wil ook duidelijkheid over de gevoelens van Raven en spreekt met hem af. Cédric en Mathias verkneukelen zich over de slechte pers die Wolff & Bos over zich heen krijgt. Benny nodigt Samira uit om naar een film te komen kijken.

Donderdag 13 januari 2022

Seizoen 31 – aflevering 104

Vanessa raadt Benny aan om eerlijk te zijn over zijn gevoelens. Niko neemt Stieg Erikson mee naar de Jan & Alleman. Wanneer Mieke hem ’s avonds niet kan bereiken, wordt ze ongerust. Kato voelt zich schuldig over wat ze Louise heeft aangedaan.

Vrijdag 14 januari 2022

Seizoen 31 – aflevering 105

De collectie van Rudi stuit op protest. Hij moet vanaf nul herbeginnen en heeft spijt dat hij een exclusiviteitscontract heeft getekend. Vanessa kan niet lachen met het smoesje dat Benny aan Samira heeft verteld.

Familie, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten