Quantcast
Familie

Familie van 14 tot 18 juni 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 14 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 211

Lars en Quinten panikeren wanneer een bewaker hen achterna komt in de bibliotheek. Peter en Iris proberen opnieuw een open gesprek te hebben over hun zwangerschap. Jonas vreest dat Simons voorbeeldige gedrag stilte voor de storm is. Lars en Véronique komen kijken naar Ravens tentoonstelling.

Dinsdag 15 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 212

Jonas is er zeker van dat Simon hem en Stefanie aan het begluren was. Zij gelooft hem echter niet. Ondertussen maakt ook Jenny zich zorgen over de situatie. Cédric, Mieke, Peter en Mathias vellen een oordeel over de nieuwe pils van Niko. Cédric heeft een idee en probeert Mathias te overtuigen.

Woensdag 16 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 213

Guido komt voor een onaangename verrassing te staan, die bovendien nog een staartje krijgt. Zjef ontvangt opnieuw een pakje en dat leidt tot argwaan bij Rudi. De gemoederen lopen op. Lars pakt Brigitte zwaar aan omdat zij hem blijft tegenwerken. Rudi neemt Louise mee naar het toonmoment van Raven.

Donderdag 17 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 214

Peter ziet met eigen ogen hoe zwaar de zwangerschap op Iris weegt. Quinten drijft zijn trainingen op, nu Wolff & Bos hem sponsort. Jan krijgt onverwacht opnieuw controle van de voedselinspectie. Hanne gaat op date. Niko neemt een moedige beslissing en ook Lars hakt een moeilijke knoop door.

Vrijdag 18 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 215

De beslissing van Lars slaat in als een bom bij Wolff & Bos. Iedereen heeft het raden naar de reden. Vanessa en Mathias blijven zich onwennig voelen bij de situatie. Jonas kan het niet verdragen dat Simon toenadering zoekt tot Benny in de Jan & Alleman. Lars krijgt een vreemd telefoontje.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten