Quantcast
Familie

Familie van 16 tot 20 november 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Maandag 16 november 2020

Hanne is boos omdat Mieke en Zjef Tony geprovoceerd hebben. Ze vinden steun bij elkaar. Zjef ontvangt ondertussen een bijzonder vriendschapsverzoek. Véronique vindt dat Raven wat meer de handen uit de mouwen mag steken en vraagt Lars om op te treden.

Dinsdag 17 november 2020

Iris betrapt Zjef tijdens het chatten. Jenny lijdt enorm onder de stress, met alle gevolgen van dien. Rudi wil zich excuseren bij Hanne, maar hij vangt bot. Hij ziet nu ook in dat ze niet meer de oude is. Cédric heeft Véronique iets te vertellen.

Woensdag 18 november 2020

Véronique wil dat Lars de touwtjes in handen neemt. Robyn vraagt Benny om Jonas wat op te vrolijken. Zjef krijgt plots bezoek in de Foodbar en is helemaal van zijn melk. Raven vraagt Stefanie om een fotoshoot te doen.

Donderdag 19 november 2020

Mieke en Zjef bieden hun verontschuldigingen aan, maar krijgen een kille reactie. Vanessa helpt Benny een handje, maar stuit op jaloezie van Robyn. Albert neemt het op voor Peter, maar krijgt het zo aan de stok met Anna.

Vrijdag 20 november 2020

Brigitte heeft zich ziek gemeld op het werk. Raven is bloemen op het graf van zijn moeder gaan leggen. Hij vindt troost bij Véronique. Iris probeert Zjef te overtuigen om eerlijk te zijn met Rudi. Albert neemt een drastische beslissing.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de beelden van Familie via deze link

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten