Quantcast
Familie

Familie van 19 tot 23 oktober 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Maandag 19 oktober 2020

Jonas haast zich in paniek naar huis wanneer hij hoort dat de politie De Pelsmaker heeft vrijgelaten. Hij wil Amélie geen seconde alleen laten. Stefanie krijgt stress en vraagt hulp aan Jonas. Benny start een weddenschap.

Dinsdag 20 oktober 2020

Brigitte probeert het goed te maken met Jenny, maar ze maakt het alleen maar erger. Amélie slaat in paniek. Tussen Peter en Iris zit er een haar in de boter. Cédric besluit actie te ondernemen.

Woensdag 21 oktober 2020

Guido gaat met Bahar op date, Cédric verontschuldigt zich ondertussen bij haar. Jenny verwacht nog altijd excuses van Brigitte. Véronique nodigt Raven uit voor een etentje. Jonas houdt Amélie dicht bij zich.

Donderdag 22 oktober 2020

Lars voelt zich schuldig om wat er is gebeurd. Véronique maakt hem duidelijk dat hem geen schuld treft. Tussen Brigitte en Jenny komt het tot een verzoening. Bahar vertelt Stefanie over haar date met Guido.

Vrijdag 23 oktober 2020

Bahar veegt Guido de mantel uit over zijn weddenschap met Cédric. Ze wil niet meer mee op date. Voor Jenny en Patrick breekt een belangrijke dag aan. Peter lucht zijn hart bij Mathias over Iris. Jonas betrapt De Pelsmaker.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Familie via deze link

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten