Quantcast
Familie

Familie van 20 tot 24 januari 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 20 januari 2020

Mathias doet een onaangename ontdekking. Hij verrast Amélie met een voorstel. Mieke wil Gust definitief loslaten. Jonas moet dringend op zoek naar werk en polst bij Guido.

Dinsdag 21 januari 2020

Véronique heeft Cédric iets te vertellen. Hij reageert anders dan verwacht. Patrick wil Jenny verrassen met een onverwachte uitnodiging. Jan gaat op zoek naar een nieuwe wagen, maar hij blijkt geen makkelijke klant te zijn.

Woensdag 22 januari 2020

Cédric heeft een slecht examen achter de rug en geeft Véronique de schuld. Peter besluit Iris een duwtje in de rug te geven. Amélie wordt betrapt. Jenny popelt van nieuwsgierigheid.

Donderdag 23 januari 2020

Iris heeft stress voor haar date, terwijl Jenny stresst voor haar uitje met Patrick. Cédric gooit Véronique allerlei verwijten naar het hoofd. Amélie heeft een belangrijke opname in handen en doet een onverwachte zet.

Vrijdag 24 januari 2020

Cédric brengt Véronique in de problemen. Benny geeft Patrick nog wat goede raad voor zijn uitstap met Jenny. Robyn waarschuwt hem echter. Iris probeert een slim spel te spelen met Peter, maar lijkt daarin te mislukken. Amélie hakt knopen door.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten