Quantcast
Familie

Familie van 21 tot 25 juni 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 21 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 216

Peter ziet met eigen ogen hoe zwaar de zwangerschap op Iris weegt. Quinten drijft zijn trainingen op, nu Wolff & Bos hem sponsort. Jan krijgt onverwacht opnieuw controle van de voedselinspectie. Hanne gaat op date. Niko neemt een moedige beslissing en ook Lars hakt een moeilijke knoop door.

Dinsdag 22 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 217

Stefanie is verbaasd wanneer Benny de kant van Jonas kiest. Simon wil nieuwe confrontaties met Jonas vermijden en vertrekt een paar dagen naar zee. Peter wil Iris steunen, maar de timing komt hem niet goed uit. Lars denkt dat Véronique een aanbidder heeft.

Woensdag 23 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 218

Jonas probeert contact op te nemen met Stefanie. Zjef en Rudi nemen een belangrijke beslissing. Zjef is ondertussen niet erg enthousiast over het nieuws van Vanessa. Quinten schakelt Hanne in om een nachtje op Gaston te passen zodat hij uitgerust aan zijn marathon kan beginnen.

Donderdag 24 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 219

Véronique doet een onthutsende ontdekking en grijpt meteen in. Iris worstelt met haar gevoelens. Vooral wanneer Quinten haar op Gaston laat passen. De campagne van CoBrew gaat viraal en Mathias provoceert Lars. Guido wordt uitgenodigd voor de uitreiking, maar die valt samen met de marathon van Quinten.

Vrijdag 25 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 220 : seizoensfinale

Er breekt een belangrijke dag aan. Zowel voor Quinten, die helemaal klaar is voor zijn grote marathon, als voor de werknemers van Wolff & Bos en CoBrew. Vandaag wordt immers tijdens een grote prijsuitreiking bepaald wie ondernemer van het jaar wordt. Zowel Lars als Mathias zijn zeker van hun slaagkansen. Ondertussen dreigt het conflict tussen Jonas, Simon en Stefanie helemaal te escaleren.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten