Quantcast
Familie

‘Familie’ van 22 tot 26 februari 2021

‘Familie’ wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 22 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 131

Niko’s kapotte brouwinstallatie blijkt niet meer onder garantie te vallen en een nieuwe kan hij niet betalen. Quinten blijft thuis omdat Gaston ziek is, maar aan Hanne laat hij niets weten. Lars krijgt een opvallende sollicitatiebrief. Cédric heeft het moeilijk met de situatie bij CoBrew.

Dinsdag 23 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 132

Mieke besluit haar ervaring te gebruiken om Iris te helpen. Véronique houdt ondertussen voet bij stuk. Mathias maakt Cédric duidelijk dat hij zich volwassen moet gedragen. Zjef is boos wanneer hij Guido opnieuw op de bingokast in de Jan & Alleman betrapt. Er vallen harde woorden.

Woensdag 24 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 133

Hanne is niet van plan om zich zomaar naar te leggen bij Quintens beslissing. Ze broedt op een tegenzet. Mieke schakelt Peter in om het probleem van Niko op te lossen. Patrick is enorm zenuwachtig voor de ingreep die zijn snurkprobleem zou moeten oplossen. Ook Iris is nerveus, maar dan wel om een heel andere reden.

Donderdag 25 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 134

Jan krijgt een zware opdoffer. Lars heeft belangrijk nieuws te horen gekregen. Zjef wil iets organiseren voor Rudi’s verjaardag. Hij brengt Lars op ideeën. Peter doet Mathias een voorstel, maar Cédric probeert het hem uit zijn hoofd te praten. Hanne voert haar plan uit.

Vrijdag 26 februari 2021

Seizoen 30 – aflevering 135

Véronique blijft in de clinch gaan met Lars. Ook met Peter komt het tot een stevige ruzie. Peter en Mathias doen Niko een voorstel: gaat hij hierop in? Brigitte probeert Lars te overtuigen om het verleden te laten rusten. Raven is dat echter niet van plan.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Familie’ via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten