Quantcast
Familie

Familie van 24 tot 28 mei 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 24 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 196

Simon mag bij Jan blijven wonen, maar hij moet buiten zijn voor het café open gaat. Zjef op zijn beurt mag dan weer intrekken bij Stefanie, Guido, Hanne en Quinten. Iris heeft weer een hypo en voelt zich heel onzeker. Mathias verwijt Véronique dat ze Cédric manipuleert.

Dinsdag 25 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 197

Iris is nog niet in het reine met zichzelf. Mathias nodigt Vanessa bij hem thuis uit, maar werkt haar weer buiten als blijkt dat Cédric ook thuis is. Stefanie wil toch de confrontatie aangaan met Simon. Jonas ziet dat niet zitten. Zjef wil weer van woonplaats veranderen.

Woensdag 26 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 198

Lars en Raven vragen zich af of Marie-Rose en Brigitte onder één hoedje spelen. Lars weigert echter Marie-Rose nog op te zoeken om meer uitleg te vragen. Jonas dreigt door het lint te gaan wanneer hij ontdekt dat Simon bij Jan woont. Zjef doet een onaangename ontdekking in de Foodbar.

Donderdag 27 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 199

Marie-Rose is zenuwachtig voor haar verjaardagsfeestje. Peter heeft nieuws om haar op te vrolijken. Iris meldt zich ziek op het werk. Guido is boos omdat Jan Simon in huis heeft gehaald. Cédric moet een moeilijke keuze maken.

Vrijdag 28 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 200

Stefanie krijgt een sms van Simon en verzwijgt dat voor Jonas. Ze praat met Hanne over haar verwarring. Quinten vindt geen babysit en neemt Gaston mee naar de dijk voor zijn intervaltraining. Marie-Rose heeft een cadeautje voor Iris. Iris zelf maakt Peter iets duidelijk.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten