Quantcast
Familie

Familie van 30 maart tot 3 april 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 30 maart 2020

Véronique is ontgoocheld in Lars. Ze lucht haar hart bij Iris. Patrick uit zijn zorgen tegenover Stefanie, maar zij wil er niet op ingaan. Cédric brengt Guido op ideeën.

Dinsdag 31 maart 2020

Liesbeth beseft dat het geen zin meer heeft om zichzelf iets voor te liegen. Guido stuit op een probleem wanneer de vrouwen niet mee willen naar de voetbalwedstrijd. De proeverij van Niko verloopt niet zoals voorzien.

Woensdag 1 april 2020

Véronique wil Cédric beschermen en werkt haar frustraties uit op haar werknemers. Zjef schaamt zich tegenover Niko. Guido heeft een speciale vraag voor Benny. De samenwerking tussen Mathias en Kathleen kent een valse start.

Donderdag 2 april 2020

Jonas neemt zijn intrek in het appartement van Amélie. Peter doet Mieke en Niko een aanlokkelijk voorstel, maar Mieke vraagt bedenktijd. Guido maakt zich klaar om zijn plannen uit te voeren.

Vrijdag 3 april 2020

Benny drukt Stefanie met de neus op de feiten. Vanessa waarschuwt Alfons en Albert dat ze uit hun doppen moeten kijken. Mieke en Niko hebben nieuws voor Zjef en Rudi. Alex doet een belangrijke belofte.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten