Quantcast
Familie

Familie van 31 mei tot 4 juni 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 31 mei 2021

Seizoen 30 – aflevering 201

Peter vraagt Iris om uitstel, maar zij lijkt vastberaden. Marie-Rose stuurt Lars een bericht om aan te dringen op een gesprek met Véronique. Lars en Raven ondernemen een nieuwe poging om meer nieuws in te winnen. Anna is over haar toeren.

Dinsdag 1 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 202

Quinten forceert zich tijdens het trainen. Véronique wil een offensief tegen CoBrew opzetten op sociale media. Alfons heeft door dat Vanessa met Mathias in haar hoofd zit, maar zij ontkent. Brigitte ontdekt dat Raven en Lars nog steeds in haar verleden aan het graven zijn.

Woensdag 2 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 203

Peter wil een rustig gesprek met Iris aangaan. Mathias heeft in de pers enkele steken uitgedeeld aan Véronique en Wolff & Bos. Zij wil reageren, maar wordt tegengehouden door Lars. Brigitte vindt dat Raven en Lars geen rekening houden met haar gevoelens.

Donderdag 3 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 204

Jan blijft in de onschuld van Simon geloven. Véronique heeft iets op te biechten. Mathias nodigt Vanessa uit op zijn jacht. Iris wordt steeds meer verscheurd door twijfels. Rudi probeert Zjef duidelijk te maken dat hij Joaquin niet kan vertrouwen. Marie-Rose krijgt een jobaanbieding en bereidt zich voor op een gesprek met Véronique.

Vrijdag 4 juni 2021

Seizoen 30 – aflevering 205

Mathias schrikt van Véroniques uitlatingen. Cédric geniet stiekem van de strijd. Benny begint aan Simons schuld te twijfelen, Stefanie aan zijn onschuld. Ook Cédric maakt Simon duidelijk dat hij de familie verdeelt. Iris heeft Peter iets te zeggen. Raven en Lars krijgen nieuwe informatie uit onverwachte hoek.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten